ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικέ πάμε μαζί στον δρόμο για την κορυφή! (PHOTO)

Εφτασε η στιγμή ώστε ο Αρκαδικός να γράψει την δική του "χρυσή" σελίδα στο Ελληνικό Μπάσκετ, αφού με νίκη επί του Ψυχικού το απόγευμα του Σαββάτου (2/5, 17:00) θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην 38χρονη ιστορία του, την άνοδο στην Α1!

Πρόκειται για την ιστορικότερη αναμέτρηση της ιστορίας του Αρκαδικού και μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία του Αρκαδικού Μπάσκετ.

 

Εξάλλου το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, έχει φιλοξενήσει αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις στο παρελθόν πότε με την ιστορική ομάδα του ΓΣΑ, πότε με την ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και με Τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

 

 Ποιος θα το έλεγε ότι πριν από ακριβώς 38 χρόνια, όταν ιδρύθηκε ο Αρκαδικός, θα έφθανε η στιγμή που η αρκαδική ομάδα έχοντας στο δυναμικό της, παίκτες με εμπειρία από Α1, όπως ο Χατζής,ο  Καρύδας και ο Καλλινικίδης αλλά έχοντας και παίκτες οι οποίοι διψάνε για διάκριση, θα απέχει 40 αγωνιστικά λεπτά από την άνοδο στην Basket League!

 

-Αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να βλέπεις τον Αρκαδικό στην Α1! Παίκτες-θρύλοι όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αγωνίζονται στο παρκέ του Κλειστού της Τρίπολης απέναντι στον Αρκαδικό.

 

-Αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς κάθε Σαββατοκύριακο, τον Αστέρα στην Super League και τον Αρκαδικό στην Basket League?



-Αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η ταυτόχρονη συνύπαρξη των δύο κορυφαίων εκπροσώπων του αρκαδικού αθλητισμού στις ανώτατες αθλητικές διοργανώσεις για την τοπική οικονομία και τον αθλητικό τουρισμό της Τρίπολης και της Αρκαδίας?

 

Στις 17:00 (2/5), ο Αρκαδικός δίνει το κρισιμότερο τζάμπολ της ιστορίας του ....Εσύ θα λείπεις???

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων