ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στις 30 Ιουνίου το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στην Πλατεία Άρεως

 

Το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball θα γίνει στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολης στις 30 Ιουνίου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΔΕΗ και θέτουν από κοινού νέους στόχους που αποβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος καλαθοσφαίρισης 3x3. Η ΔΕΗ με μεγάλη ιστορία, σύγχρονο χαρακτήρα και έντονη κοινωνική δράση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, αναγνωρίζει στο 3×3 τον δυναμισμό και την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει και τις δικές της υπηρεσίες.

Το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball - Τρίπολη 2024 Lite Quest θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 12 ομάδες.
Οι 2 πρώτες ομάδες από τα τουρνουά 3x3 ΔΕΗ Street Basketball σε Λαμία, Άργος, Μεσολόγγι, Λάρισα και τον προκριματικό της Τρίπολης θα κερδίσουν την πρόκριση τους στο Lite Quest.
Σε περίπτωση που μία ή περισσότερες ομάδες που έχουν κερδίσει την πρόκριση τους, βρεθούν στις 2 πρώτες θέσεις κάποιου άλλου προκριματικού, τότε η θέση θα πηγαίνει στην αμέσως επόμενη ομάδα της κατάταξης του συγκεκριμένου τουρνουά.

1) Hookan 24 (Lamia QF)
2) Rising Stars Miru (Lamia QF)
3) Liaros (Argos QF)
4) Atlanta Hawks (Argos QF)
5) Outsiders (Mesologhi QF)
6) ach (Mesologhi QF)
7) (Larisa QF)
8) (Larisa QF)
9) (Tripoli QF)
10) (Tripoli QF)".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων