ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαλασόπουλος: "Αυτό το Σαββατόβραδο ήταν διαφορετικό για την Τρίπολη και τον αθλητισμό!"

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για το 2ο Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο και έκανε λόγο για μια βραδιά γεμάτη μηνύματα ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανάρτηση του κ. Βαλασόπουλου:

"Αυτό το Σαββατόβραδο ήταν διαφορετικό για την Τρίπολη και τον αθλητισμό ! Ήταν διαφορετικό για όλους εμάς που χρόνια ασχολούμαστε με αυτόν,αλλά και τα παιδιά μας. Ήταν μια βραδιά γεμάτη μηνύματα ζωής,δύναμης και αισιοδοξίας. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία Μπάσκετ με Αμαξίδιο για την τιμητική βράβευση! Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της κο Χάρι Περδίκη και τον τ.Πρόεδρο της Παραολυμπιακής κο Χρήστο Καλούδη για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας!Ευχαριστώ τις ομάδες του Παναθηναϊκού κ της Δωδεκανήσου,την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με τον τ.διευθυντή της κ ΟΛΑ τα στελέχη της ,τους διευθυντές κ τους δασκάλους των δημοτικών σχολείων για την συμβολή τους, τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ που με σεβασμό στην βραδιά κ τον χώρο υποστήριξαν ένθερμα την ομάδα τους,το ΝΕΟ Επίτιμο μέλος του συλλόγου μας τον Παραολυμπιονίκη στην Αντισφαίριση κο Γ.Λαζαρίδη, τα ΜΜΕ που κάλυψαν τον αγώνα, αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές,τις ακαδημίες μας και τους γονείς που γέμισαν το ΔΑΚ!"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων