ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα για τον Πήγασο στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής (pics)

O Πήγασος ηττήθηκε στην Καισαριανή από τη Νήαρ Ηστ με 82-57 για την πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ενημέρωση του συλλόγου:

"Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα μας με σκορ 82-57.

Η επιστροφή στην Γ εθνική δεν συνδυάστηκε με νίκη αλλά η ομάδα πάλεψε παρά την σημαντική απουσία του Milic αλλά και την απενεργοποίηση του βασικού ψηλού μας , Κιουρτζίδη , ο οποίος φορτώθηκε πολύ γρήγορα με αμφισβητούμενα φάουλ.

Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι στην έδρα μας την Κυριακή (16/10) εναντίον του πολύ δυνατού ΚΑΟΚ.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν και στήριξε όσο μπόρεσε την προσπάθεια της ομάδας μας!

Δεκάλεπτα: 16-13, 38-25, 60-43, 82-57

Νήαρ Ήστ (Καραμπάς, Σκέντζος): Κουπίδης 15(3),Τσέλιος 13(2),Γιανναλέτσος 12, Αουτερβάαλ 10(2), Καψάλης 9(1), Δημητρίου 6, Τηλιόπουλος 6(2), Αγγελόπουλος 4, Φουστέρης 4, Μπάρμπας 2, Νικολαΐδης 1, Οικονόμου.

Πήγασος (Γεννιάς): Μαντίκος, Ταβάνι 5(1), Κοκκόρης 3, Κοψαύτης 18(2), Αντωνάκης 6(2), Διαμαντόγιαννης 8, Μαυριάς 7(1), Σέπος 4, Μεσίνης 2, Κιουρτζίδης 4.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την είσοδο ατόμων στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και να διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου. Έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας το γήπεδο εκκενώθηκε και συνεχίστηκε ο αγώνας.

Την αποστολή της ομάδας την συνόδευσαν προληπτικά, ως την έξοδο της πόλης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους οποίους και ευχαριστούμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων