ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συμμετείχε στα φιλικά της εθνική κορασίδων η Παναγιωτοπούλου

Συμμετοχή για την Ζωή Παναγιωτοπούλου στα φιλικά της εθνικής ομάδας κορασίδων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ντέρμπι έγινε ανάμεσα σε Ελλάδα και Βουλγαρία στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες στην Αρναία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας. Η Ελλάδα επικράτησε 56-54. 

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν να συμβαδίζουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς η μία να μπορεί ξεφύγει από τη σκιά της άλλης. Η Ελλάδα είχε μια μικρή υπεροχή με τη Βουλγαρία να προσπερνά στην τέταρτη περίοδο (49-52, 36’15’’). Ο Γιάννης Κτιστάκης είδε τις αθλήτριές του να φέρνουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με την Ναταλία Αρσενιάδου (54-54, 38’) με τη Σοφία Γιαπιτζόγλου να διαμορφώνει το 56-54 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Λουλουδιάδης, Βασιλόπουλος

Δεκάλεπτα: 10-10, 28-25, 39-37, 56-54

Ελλάδα (Κτιστάκης): Γιαπιτζόγλου 2, Αρσενιάδου 9 (5κλ.), Χωλοπούλου 3, Χατήρα 3, Φελούρη 3 (1), Στολίγκα 9 (1), Τσινασλανίδου 6, Σιουμουρέκη, Παναγιωτοπούλου 2, Ζιάκα 11 (5κλ.), Καλογήρου 7 (1), Μηλιάρα

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων