ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγχωνεύτηκαν Δρομείς και Πάνας Κανδήλας

Με επίσημη ανακοίνωση οι δύο σύλλογοι δημοσιοποιήσαν την συγχώνευση των δύο ομάδων και την ίδρυση του νέου σωματείου "ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – PANAS TRIPOLIS  B.C."

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι άνθρωποι των συλλόγων "Πάνας Κανδήλας" και "Σύλλογος Δρομέων" με κοινή ανακοίνωση δημοσιοποίησαν την συγχώνευση των δύο ομάδων. Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο συλλόγους στην συγχώνευση ήταν η πανδημία, η οικονομική κρίση. Ανακοίνωσαν την δημιουργία του νέου σωματείου "ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – PANAS TRIPOLIS  B.C."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η αγάπη για το μπάσκετ ενώνει !!!
Και εγένετο ο ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – PANAS TRIPOLIS  B.C.

Η πανδημία, η οικονομική κρίση,  η μερική απομάκρυνση παιδιών από το άθλημα του μπάσκετ αλλά κυρίως η ανιδιοτελής αγάπη για τη πορτοκαλί σπυριάρα είναι οι λόγοι που το τμήμα μπάσκετ των  Δρομέων Τρίπολης και ο Πάνας Κανδήλας ενώνουν τις δυνάμεις τους  για να δημιουργήσουν ένα πρότυπο κέντρο καλαθοσφαίρισης στην Τρίπολη που θεωρούμε θα γίνει πόλος έλξης για πολλά παιδιά της περιοχής.

Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες γονιών, παιδιών και αθλητών συμφωνήσαμε από κοινού πως τα πολλά σωματεία πλέον σε ένα άθλημα σε μια πόλη σαν τη Τρίπολη δημιουργούν προβλήματα παρά λύσεις, όπως οι αθλητικοί χώροι, η ανεύρεση παικτών, κ.τ.λ.

Η συνεργασία δεν έγινε με σκοπό να βγούμε να διεκδικήσουμε πράγματα, αλλά για να μάθουν τα παιδιά σωστά το μπάσκετ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλήματος  με πλάνο πενταετίας  λειτουργώντας μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ με επαγγελματίες του χώρου που θα αναπτύξουν παιδιά σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να στελεχώσουν την αντρική ομάδα αλλά και να προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και πλεονεκτήματα ενός ομαδικού αθλήματος.

Όραμα μας να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο χώρο του εθνικού μας αθλήματος με καινοτόμες ιδέες και προγράμματα προσφέροντας πολλές υπηρεσίες σε γονείς και μικρούς αθλητές!

Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.
Σας ευχαριστούμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων