ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Γιώργος Μπαλής στο a-s για την μεταγραφή του στον Αίολο Αγυιάς της Β' Εθνικής

Ο Γιώργος Μπαλής τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φορά και επίσημα τη φανέλα του Αίολου Αγυιάς και μίλησε στο a-s για την μεταγραφή του.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιώργος Μπαλής, μετά από μια εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα των Δρομέων Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β' Εθνική για λογαριασμό του Αίολου Αγυιάς.  Ο Αρκάς γκαρντ μίλησε στο a-s τόσο για τη νέα του ομάδα όσο και για το επίπεοδ της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαλή:

Για τη μεταγραφή του στον Αίολο: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα αρχή που πρόκειται να κάνω με τη φανέλα του Αιόλου. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε εμένα. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία στο φετινό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά."

Για την επιστροφή του στη Β΄ Εθνική: "Θέλω να αποδείξω οτι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο μπασκετικά. Την πρώτη φορά που βρέθηκα στην Β´ εθνική ήμουν άπειρος. Τώρα που έχω κάποιες επιπλέον εμπειρίες, θέλω  να δω αν είμαι ικανός να ανταγωνιστώ άλλες ομάδες της Β´ Eθνικής".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων