ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέος προπονητής του Πολύβιου ο Γεωργαντάς

Τη συμφωνία με τον προπονητή Δημήτρη Γεωργαντά ανακοίνωσε η διοίκηση του Πολύβιου Μεγαλόπολη εν’ όψει νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρκαδικού συλλόγου αναφέρει:

"H AΕΜ Πολύβιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γεωργαντά ως ΗeadCoach  της ομάδας για την σεζόν 2022-2023. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 ως Assistant Coach στους Ικάρους Σερρών (άνοδος από την  Γ στην Β  Εθνική κατηγορία και  4η θέση σε αυτήν) ενώ συνέχισε στο ίδιο πόστο από το 2018 έως το 2020 στον Γ.Σ. Σερρών (2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Από τον Οκτώβριο του 2020 έως σήμερα βρίσκεται ως Assistant Coach mαζί μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας (2η θέση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) για την σεζόν 2020-2021. Του ευχόμαστε καλή δύναμη  στο νέο έργο που αναλαμβάνει ώστε να εκπληρώσουμε μαζί τους κοινούς μας στόχους".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων