ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Το ταξίδι των αναμνήσεων" πάει για δύο μεγάλες διακρίσεις

Φωτογραφία: arcadiasports.gr

Είκοσι μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "Το ταξίδι των αναμνήσεων" του Σταύρου Κουκάκη, στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και πλέον διεκδικεί δυο αξιόλογες διακρίσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στη τελετή των ετήσιων δημοσιογραφικών βραβείων, που θα γίνουν όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα, ο Σταύρος Κουκάκης θα διεκδικήσει δύο διακρίσεις.

Το πρώτο βραβείο είναι για τη συγγραφή του βιβλίου, με "Το ταξίδι των αναμνήσεων" να βρίσκεται ήδη στην γραμματεία του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Το δεύτερο βραβείο που κυνηγάει είναι η αποκάλυψη του θέματος με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή WNBA που μετά από μία περιπλάνηση είκοσι τεσσάρων ετών έφτασε στην κάτοχο της Αταλάντη Τασουλή! Για αυτό το συγκλονιστικό θέμα που συγκίνησε τους φίλους του μπάσκετ ανά την Ελλάδα μόλις έγινε γνωστή η ιστορία της Αταλάντης και του δαχτυλιδιού Πρωταθλητή του WNBA από το 1997, θα πρέπει δύο δημοσιογράφοι να προτείνουν το θέμα του Σταύρου Κουκάκη.

Την επιτροπή των δημοσιογραφικών βραβείων του ΠΣΑΤ απαρτίζουν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη, Μάκης Παπαζήσης και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου.

Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Κουκάκης έχει τιμηθεί δύο φορές από τον ΠΣΑΤ για τα βιβλία του "Δέκα και Ένα Χρόνια Μπάσκετ" και "Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη" τα οποία έχουν βρει τιμητική θέση στην βιβλιοθήκη του Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων