ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

'Ηττα για τον Πελασγό από τον Παναθλητικό (vid)

Με τη νίκη του Παναθλητικού Συκεών επί του Πελασγού Μεγαλόπολης με 50-26 ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης.   

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Πελασγός μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά και προηγήθηκε με 5-4, ωστόσο ο Παναθλητικός με ένα σερί 10-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 14-5. Έπρεπε να περάσει σχεδόν το μισό δεύτερο δεκάλεπτο προκειμένου να αλλάξει το σκορ (18-8, 14΄12΄΄), στη συνέχεια όμως η ομάδα από τις Συκιές βρήκε ρυθμό και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας (39-16, 24΄38΄΄), φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με το τελικό 50-26.    

Δεκάλεπτα: 17-8, 29-13, 43-21, 50-26 

Διαιτητές: Ντόγκας, Ασημακάκη  

Παναθλητικός (Διαβολεμένου): Σαράντη 6, Τσαγκαράκη, Αντωνίου 4, Μπαξεβάνου 9(1), Τσινασλανίδου 3, Αθανάτου, Βασιλείου 12(1), Σύρπα 2, Κουζόγλου 3(1), Παπαμιλτιάδου 2, Αντωνίου 3, Σταματάκη 6(1).

Πελασγός (Τσατσουλής): Καρύγιαννη, Παπαδοπούλου, Κυριακοπούλου, Σεφέρου 6(2), Δημοπούλου 2, Δούκουρη 16(1), Γεωργοπούλου, Λιλή 2.   

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ   

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της Όραση TV εδώ

Δηλώσεις 

Διαβολεμένου Βιβή (προπονήτρια Παναθλητικού): "Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το φερ πλέι για τα παιδιά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει ο Πελασγός και είναι σε ένα πανελλήνιο τουρνουά και μπορούν τα κορίτσια να παίρνουν εμπειρίες και να βλέπουν πως είναι τα πράγματα. Εμείς προχωράμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ξεκουράσαμε πολλά παιδιά σήμερα. Περιμένουμε το καλύτερο. Για εμάς αύριο και μεθαύριο είναι δύο τελικοί".   

Παπαμιλτιάδου Παναγιώτα (αθλήτρια Παναθλητικού): "Το τουρνουά είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για εμάς και είναι χαρά μας και τιμή μας που συμμετέχουμε. Το σημερινό ματς ήταν κάτι που περιμέναμε. Χαιρόμαστε που η ομάδα του Πελασγού κατέβηκε και μας τίμησε με την παρουσία της και χαίρομαι που συμμετείχα μαζί με την ομάδα μου σε αυτή τη νίκη. Πάμε για τις επόμενες".    

Μανιάτη Γεωργία (προπονήτρια Πελασγού): "Μέρα με τη μέρα μπαίνουμε στο κλίμα των αγώνων. Σήμερα δοκιμάσαμε να παίξουμε και ζώνη γιατί δεν μας βοηθάνε και τα κορμιά μας να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας. Χάσαμε πολλά μπασίματα, βολές, είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε καλάθια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι η απειρία, είναι η κούραση, μάλλον όλα μαζί. Κάνουμε τη δική μας προσπάθεια με τις δυσκολίες μας. Όλα καλά".   

Καρύγιαννη Θεοδώρα (αθλήτρια Πελασγού): "Έχουμε έρθει από μία πόλη που δεν την γνωρίζει πολύς κόσμος. Δίνουμε το 100% από τις δυνάμεις μας. Δεν μπαίνουν πολλά σουτ, έχουμε χάσει πολλές καλές φάσεις που μπορούσαμε να βάλουμε καλάθια. Εμείς προσπαθούμε και δίνουμε όσα μπορούμε". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων