ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θ. Τσουκαλάς: « Μόνο οφέλη θα έχουμε από το Πανελλήνιο Κορασίδων»

Αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό, ο προπονητής της Άμιλλας Θοδωρής Τσουκαλάς στις δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμμετοχή των αθλητριών του σε αυτό το τουρνουά θα ωφελήσει την ομάδα του στο μέλλον.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή της Άμιλλας: «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε μόνο πέντε αθλήτριες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο, οι άλλες είναι πολύ μικρές. Κάναμε προσπάθεια, ίσως κάποια παιδιά να βοηθήσουν του χρόνου στην Α2, πάλι με δικά μας παιδιά που είμαστε μαζί με 2-3 μεγάλες. Μόνο οφέλη θα έχουμε από αυτό το τουρνουά. Ήδη έχουμε κερδίσει δύο παιδιά, τη Σιάμπου και τη Μίχαλου, οι υπόλοιπες παίζουν ήδη στην Α2. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Καλή επιτυχία στον Παναθλητικό και συνολικά στο τουρνουά».   

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων