ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο πρωταθλητής Γιάννης κατέκτησε τον κόσμο

Το έκανε και αυτό ο Γιάνναρος! Πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση στο Game 6 (50π., 16/25 σουτ, 17/19 βολές, 14ριμπ., 5ταπ.) οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη κόντρα στους Σανς (105-98) και στην πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ!

Ο φοβερός και τρομερός Έλληνας σούπερ σταρ πήρε από το χέρι μια ολόκληρη ομάδα, ένα μεγάλο franchise του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη και το οδήγησε και πάλι στην κορυφή του ΝΒΑ ύστερα από 50 χρόνια. Μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και το «σκούπισμα» απέναντι στους Μπάλτιμορ Μπούλετς, είναι η σειρά του δικού μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράψει ιστορία στο Ουσκόνσιν και στο ΝΒΑ και ταυτόχρονα να κάνει περήφανη και ολόκληρη την Ελλάδα!

Μετά από MVP στο ΝΒΑ και MVP σε All Star Game, η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Γιάνναρο δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και... σιγά μην δεν το έκανε και αυτό! Στο Game 6 έβαλε το κερασάκι στην τούρτα των φοβερών τελικών έχοντας 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες!

Τα δωδεκάλεπτα: 29-16, 42-47, 77-77, 105-98

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων