ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετοιμος να επιστρέψει στον Άρη ο Καστρίτης

Η ΚΑΕ Αρης αποχαιρέτησε τον Καμπερίδη, γεγονός που... ανοίγει το δρόμο για τον άλλοτε κόουτς του Αρκαδικού Γιάννη Καστρίτη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Σάββας Καμπερίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη και η ΚΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο έπειτα από τη συνεργασία του με την ομάδα το 2019 και λίγο πριν την επικύρωση της συνεργασίας, η ΚΑΕ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Σάββα Καμπερίδη.

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Σάββα Καμπερίδη για την προσφορά του στην ομάδα. Ως παίκτης, επί σειρά ετών ως βοηθός προπονητή και τον τελευταίο 1.5 χρόνο ως χεντ κόουτς, ο Σάββας Καμπερίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του", αναφέρει η ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων