ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φασούλας στον Arcadia93.8: "Πρώτα το μπάσκετ" (aud)

Ο Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε στον Arcadia93.8 για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές για τον νέο πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΟΚ αλλά και για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, με την παράταξη "Πρώτα το Μπάσκετ" αναφέρθηκε στις προγραμματικές σχέσεις του για την διοικητική αναδιοργάνωση της ΕΟΚ, μίλησε για μια οικονομικά αυτοδύναμη Ομοσπονδία και έναν εκσυγχρονισμό του αναπτυξιακού προγράμματος, στον οποίον θα περιλαμβάνεται μία πλατφόρμα διασύνδεσης επιμόρφωσης και μετάδοσης γνώσης αλλά και διεπιστημονική παρακολούθηση της φυσικής και ψυχικής υγείας των αθλητών.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόθεση για την αναβάθμιση των τοπικών Ενώσεων με μείωση εξόδων και ελάφρυνση δαπανών για τα Σωματεία, την αναμόρφωση και αναβάθμιση τόσο του πρωταθλήματος Α2 όσο και των υπόλοιπων εθνικών κατηγοριών. Επίσης μίλησε για το γυναικείο μπάσκετ και ότι θα αντιμετωπιστεί ως ισότιμο με το ανδρικό μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας δίνει μεγάλη σημασία στη σύγχρονη και διαφανή λειτουργία της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, με αξιοκρατική μέθοδο αξιολόγησης και εκπαίδευσης των διαιτητών, αλλά και για θέματα που αφορούν στην εθνική ομάδα.

Έμφαση επίσης θα δοθεί στη συνεργασία με την Πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να υποστηριχθεί το άθλημα με την κατασκευή γηπέδων. Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με το δικό του καυστικό χιούμορ και στα μέχρι στιγμής κακώς κείμενα στον χώρο της ομοσπονδίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την εκλογή του θα μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. 

Ακούστε όλα όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων