ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προκόπος: "Το νικηφόρο σερί μας δίνει κουράγιο" (aud)

Ο μπασκετμπολίστας του Πάνα Κανδήλας, Γιώργος Προκόπος μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και στην εκπομπή, Arcadia Sports Show, της Ζωής Παπαβραμίδου.

ΑΣΤΕΡΑΣΒόλος

 

Ο γκαρντ του συλλόγου της Κανδήλας αναφέρθηκε στην διακοπή των πρωταθλημάτων επισημαίνοντας πως: "Από τη μία βλέπουμε ότι ο αθλητισμός, που προσδίδει ψυχική ηρεμία, έχει πληγεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, από την άλλη θα δούμε πως οι μετακινήσεις των ομάδων από νομό σε νομό και από περιοχή σε περιοχή, οι οποίες μπορεί να είναι και επικίνδυνες ζώνες, ίσως να αποφέρουν μοιραίες συνέπειες για όλους μας". 

Ο Γιώργος Προκόπος μίλησε για το δύο στα δύο της ομάδας του λέγοντας πως: "Μετά από πολύ καιρό επιστέψαμε στην αγωνιστική δράση και καλύψαμε το μείον δυο που κουβαλούσαμε. Mας δίνει ψυχολογία να συνεχίσουμε με κίνητρο μετρά την επιστροφή μας". 

Ο νεαρός αθλητής κατέληξε μιλώντας για τον ΑΣΤΕΡΑ τονίζοντας πως: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πηγή οικονομίας για την πόλη, είναι πηγή αισιοδοξίας, δίνει κίνητρο, έχει αποδείξει ότι το brand καθιερώνεται μετά από αυτά τα χρόνια. Όλη η πόλη χρειάζεται αντίστοιχα εγχειρήματα". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων