ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσατσουλής στον Arcadia 93.8: "Προσπαθούν να κάνουν πρωταθλήματα παρείσακτων"

Ο προπονητής του Πελασγού, Γιώργος Τσατσουλής, μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" του Χρήστου Καρνέζη, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσατσουλή:

Για την ιδιαιτερότητα της χρονιάς λόγω του κορωνοϊού: "Φέτος όλη η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και όλες οι ομάδες έχουν τα προβλήματα τους. Καμία δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία. Όλα είναι διαφορετικά". 

Για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: "Για κάποιον αθλητή όπου δεν πληρώνεται όπως η πλειοψηφία στο πρωτάθλημα μας, το κίνητρο είναι να παίξουν μπροστά στους δικούς τους ανθρώπους. Χωρίς κόσμο αυτό το κίνητρο χάνεται".

Για την φετινή μπασκετική χρονιά: "Ο στόχος όλων μας είναι να βγει η χρονιά. Να παίξουμε τα παιχνίδια μας και να βγει στο γήπεδο ο κόπος των παιδιών. Φέτος είναι περίεργη χρονιά γιατί όπως τα έκανε η ΕΟΚ και οι Ενώσεις θα πέσουν 5-6 ομάδες. Προσπαθούν να κάνουν πρωταθλήματα παρείσακτων, για να επιβιώνουν τα "παράσιτα" που είναι γύρω από το άθλημα. Μπορούσαν να βρουν πιο εύκολες λύσεις αλλά επέλεξαν να κάνουν κάποια πρωταθλήματα στα οποία δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν οι ομάδες. Δεν μιλάω για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική. Η Καλαμάτα είναι σε άλλο επίπεδο όπως και οι Δρομείς".

Για τους φετινούς στόχους: "Οι στόχοι μας όπως κάθε χρόνο είναι να ευχαριστιόμαστε το άθλημα, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να "βγάλουμε" ένα-δυο παιδιά τα οποία θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούμε να στοχεύουμε στην άνοδο".

Για τον συνδυασμό αθλητισμού και σπουδών: "Ο πρωταρχικός στόχος ενός παιδιού είναι να σπουδάσει και να εξελιχθεί σε μορφωτικό επίπεδο. Είναι απόλυτη επιτυχία να καταφέρει μετά την επίτευξη των σπουδών να πετύχει και στον αθλητισμό. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι προτεραιότητα έχουν οι σπουδές. Η Έφη Καντέλη και ο Γιάννης Κώτσιρας του ΑΣΤΕΡΑ είναι μεγάλα παραδείγματα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων