ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιώργος Τσατσουλής: ''Να γεμίσουν τα γήπεδα με κόσμο''

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο του μπάσκετ με τις νέες συνθήκες αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο a-s ο προπονητής του Πελασγού Γιώργος Τσατσουλής.

ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Μεγαλοπολίτης προπονητής παρομοίωσε  τα άδεια γήπεδα σαν άδεια θέατρα χωρίς κόσμο που όσο καλά και να παίζεις είναι σα να μην κάνεις τίποτα και εξέφρασε την επιθυμία του σιγά σιγά να γίνει μέριμνα ώστε να επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, ειδικότερα στα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα κλειστά όπως είναι της Μεγαλόπολης και της Τρίπολης.

Αναφορικά με την ομάδα του Πελασγού, η οποία θα αγωνιστεί για μια ακόμα χρονιά στην Α1 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, και στη φετινή σεζόν  στηρίζεται σε ντόπιο υλικό και βρίσκεται σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Τσατσουλής χαρακτήρισε τους αντιπάλους του Πελασγού ως  ομάδες που έχουν ενισχύσει το ρόστερ τους και στοχεύουν στο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων