ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Ικανοποιητική η εικόνα της ομάδας"

Ο Αρκάς προπονητής  του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης, είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια παικτών του, ενώ στάθηκε και στις απουσίες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση: "Χρήσιμο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε παιδιά που είναι μαχητές, τα παιδιά αρχίζουν και βρίσκουν πολύ καλή χημεία και δεν αναφέρομαι τόσο αγωνιστικά όσο εκτός των τεσσάρων γραμμών. Δίνω έμφαση σε αυτό γιατί δυστυχώς και σήμερα αγωνιστήκαμε με πάρα πολλές ελλείψεις, στην ουσία με τους μισούς από τους παίκτες που υπολογίζουμε να έχουμε στο ροτέισον. Έλειπε ο Σούλερ, ο Ζάρας, ο Σμίθ, ο Καββαδάς, τραυματίστηκε και ο Μανωλόπουλος στη διάρκεια της αναμέτρησης, οπότε το να παρουσιάζει η ομάδα αυτή την εικόνα υπό αυτές τις συνθήκες από θέμα χημείας και μαχητικότητας σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους. Από εκεί και πέρα είναι περιττό να πω πως έχουμε ακόμα πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε αλλά όπως έχω ξαναπεί είμαι αισιόδοξος ότι όταν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας θα έχουμε και το πρόσωπο που και εμείς και ο κόσμος μας περιμένει".

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα: "Είναι ότι χειρότερο για όλους μας, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, λέμε κάθε φορά ότι η υγεία είναι το σημαντικότερο. Καλώς ή κακώς οφείλουμε να το διαχειριστούμε. Είναι άσχημο όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν και να αγωνιστούν αλλά και για τους συμπαίκτες τους. Παρ’ όλα αυτά μένουμε θετικοί, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα πάνε όλα όπως επιθυμούμε".

Για το φιλικό της Τετάρτης με τον Προμηθέα: "Είναι δύσκολο τεστ, όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του Προμηθέα, έχουν ένα υπερπλήρες ρόστερ. Αυτό που προέχει για εμάς είναι η επόμενη προπόνηση, η αυριανή, να δούμε πόσα από τα παιδιά μας θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και από αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων