ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος...Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

 ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑ ΤΖΕΝΑΜΟ 

Το όνομα του Λουίτζι Τσενάμο ακούστηκε χθες στην Τρίπολη... Η απομάκρυνση των Μπαντή και Θεοδωρόπουλου άφησε στο τιμ των τερματοφυλάκων του Αστέρα μοναδικό έμπειρο τον Κοσίτσκι, ο οποίoς μάλιστα προέρχεται από σεζόν απραξίας λόγω σοβαρού τραυματισμού. Το όνομα του Τσενάμο που απομακρύνθηκε πρόσφατα από την Ξάνθη έπεσε στα γραφεία του συλλόγου της Τρίπολης (όπως είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι) όμως οι Αρκάδες δεν αποκρίθηκαν στη φημολογία. Εδώ και πολύ καιρό όμως ψάχνουν τερματοφύλακα στο εξωτερικό και υποτίθεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις και με αυτόν.

 

 

SPORTDAY

ΨΑΧΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 

Ουδέν νεότερο από το μέτωπο. Με πλήρη μυστικότητα εξακολουθεί να κινείται ο Αστέρας Τρίπολης στο μεταγραφικό παζάρι του εξωτερικού, αναζητώντας παίκτες σε όλες τις γραμμές, μια και οι μαζικές αποχωρήσεις έχουν... αδειάσει το ρόστερ του.

Αν και από την ομάδα της Αρκαδίας διαβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει κάτι «τελειωμένο». είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις, τουλάχιστον με έναν ξένο επιθετικό που έχει μπει στο «στόχαστρο». Από κει και πέρα, η απόκτηση δύο στόπερ, ενός μπακ για κάθε πλευρά (ίσως και δύο για τη δεξιά, αν τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Στάθη) ενός τερματοφύλακα και ενός επιτελικού χαφ (εάν εγκαταλειφθεί οριστικά η περίπτωση του Μπερτόλιο) είναι μες στις άμεσες ανάγκες του Αστέρα.

 

 

LIVESPORT

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Toυς αντικαταστάτες των Μπαντή και Θεοδωρόπουλου εξακολουθεί να αναζητά ο Αστέρας για να κλείσει η τριάδα κάτω από τα γκολπόστ. Ανάμεσα σε αυτούς για τους oποίους υπάρχει ενδιαφέρον είναι και ο Λουίτζι Τσέναμο που αποχώρησε από την Ξάνθη, ενώ οι Αρκάδες εξετάζουν και επιλογές από το εξωτερικό.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων