ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.


SPORTDAY
Με έξι απόντες
Οι απουσίες έξι σημαντικών παικτών για τον Αστέρα ήταν δεδομένες πριν τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό κι έτσι ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να πορευθεί με την ίδια μεσοεπιθετική γραμμή που νίκησε τον Πανιώνιο, αλλάζοντας και τερματοφύλακα (ο θεοδωρόπουλος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κοσίτσκι). Εκτός έμειναν ξανά και οι Λανθαρότε,  Φερνάντες, Παπαδόπουλος, Μπερτόλιο, Φούντας, με τον τελευταίο να είναι ο μόνος που έχει ελπίδες να προλάβει τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σάλκε. την προσεχή Πέμπτη. Εκτός έμεινε και ο Αλόκο, για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Τσίμο και οι άλλοι
Επαιξε μια τριετία στον Αστέρα Τρίπολης και η παρουσία του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας συνέπεσε με την άνοδο επιπέδου της πελοποννησιακής ομάδας, όπως αυτή εκφράστηκε με τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και τις ευρωπαϊκές συμμετοχές της. Από πέρυσι ο Τσίμο Ναβάρο, περί ου ο λόγος, βγάζει το ψωμί του αλλού και η αργεντίνικη παροικία του Αστέρα έχει νέα μέλη.
Πέρυσι, ο 27χρονος εξτρέμ έπαιξε στην Καλλονή και φέτος στον Λεβαδειακό. θ' αντιμετωπίσει, επομένως, την παλιά του ομάδα και ως παίκτης των Βοιωτών. Θ' ανταμώσει και με ορισμένους γνωστούς από την κοινή τους θητεία στην Τρίπολη, δηλαδή τους Γιώργο Ζησόπουλο, Γιώργο Μπαντή, Καλίφα Σανκαρέ και Δημήτρη Κουρμπέλη, τους οποίους ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή στη Λιβαδειά. Το ποιος θα χαμογελάσει στο τέλος του σημερινού αγώνα, ο Ναβάρο ή οι παλιοί του συμπαίκτες, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει.

 



LIVESPORT

"Ναυμαχία" στην...πισίνα της Λιβαδειάς

Ψάχνει νίκη γυρίζοντας στα... σπίτι

Μετά την περιπέτεια που είχε με την άδεια καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και αναγκαστικά χρησιμοποίησε ως έδρα το ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Λεβαδειακός εγκαινιάζει για φέτος τη φυσική έδρα του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σύμμαχος δεν είναι ο καιρός, καθώς η χθεσινή έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την κατάσταση του χλοοτάπητα, δικαιολογίες ωστόσο δεν χωρούν στην αναζήτηση της
πρώτης εντός έδρας νίκης. Το τελευταίο πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο αφορά τον Δημήτρη Μαχαίρα. Η τιμωρία του από τη διοίκηση έληξε, αλλά την Παρασκευή ένοιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και αποκλείστηκε, όπως και ο επίσης τραυματίας Ρομέου.
Ανέτοιμος είναι και ο Νικολάου που πάντως συμπεριλήφθηκε στις επιλογές, μαζί με τους Βερέμκο, Μανωλά, Μάγκα, Μουλόπουλο, Ναβάρο και Θέο. Από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Κοσίτσκι, Μπερτόλιο, Αλόκο και Παπαδόπουλος. Στην Τρίπολη παρέμειναν επίσης οι ανέτοιμοι Λανθαρότε και Φούντας, καθώς και οι Κιτοκό, Κουατέ και Ντουντού για λόγους τακτικής.Τη 18άδα συμπληρώνουν οι Μπαντής, Ζησόπουλος, Τορμένα, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Παντελιάδης και Μούκαμ.

ΦΩΣ
Μισός ο Αστέρας στη Λιβαδειά
Τα προβλήματα παρέμειναν οτον Αστέρα και αναγκάζουν τον Στάικο Βεργέτη να καταφύγει σε ενδεκάδα ανάγκης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά συνολικά έξι ποδοσφαιριστές έμειναν στην Τρίπολη,  καθώς δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και κάνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να μπουν στο αεροπλάνο για τη Γερμανία, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την προσεχή Πέμπτη τη Σάλκε στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Η εξάδα των απόντων απαρτίζεται από τους Κοζίτσκι (θλάση στον τετρακέφαλο), Λανθαρότε (Κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού), Φούντα (τράβηγμα στον λαγονοψόίτη), Νίκο Φερνάντες, Παπαδόπουλο, Μπερτόλιο (θλάσεις στον δικέφαλο).
Η πιθανή ενδεκάδα για τη σημερινή αναμέτρηση: Θεοδωρόπούλος, Λούι, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Χαμπντανί, Δημούτσος, Μάσα,Σκούρτης, Γιάννου. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αρχική σύνθεση και κάποιος από τους Μπαντή, Ζησόπουλο, Τσοκάνη, Παντελιάδη, Τορμένα, Κουρμπέλη, Μούκαμ, καθώς είναι πιθανό ο Βεργέτης να σκέφτεται να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες που έχουν φορτωθεί με παιχνίδια ενώ ακολουθούν τα ματς με Σάλκε και Πλατανιά στην Τρίπολη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων