ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Τα χέρια του Σταικου Βεργέτη είναι δεμένα όσον αφορά το φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα από τη μέση και μπροστά και δεν δίνουν την ευκαιρία στον τεχνικό του Αστέρα Tρίπολης να προχωρήσει σε ροτέισον στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ είναι οι Παπαδόπουλος (θλάση στον δικέφαλο), Φερνάντες (θλάση στον προσαγωγό), Μπερτόλιο (θλάση στον δικέφαλο), ενώ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμού τους και οι Λανθαρότε και Φούντας. Συνεπώς το μεσοεπιθετικό καρέ θα αποτελείται εκτός απρόοπτου ξανά από τους Σκούρτη, Μάσα, Γιάννου και Δημούτσο. Αλλωστε, διαθέσιμος επιθετικογενής είναι μόνο ο νεαρός Μουκάμ. Πέραν τούτου, πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και με τον Κοσίτσκι. ο oποίος πονάει στον τετρακέφαλο και λογικά δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα. Τη θέση του στην εστία θα πάρει ο Θεοδωρόπουλος.





LIVESPORT


Εχουμε συνηθίσει πλέον..."
 O Αστέρας Τρίπολης μπορεί να συμμετέχει μόλις για... δεύτερη φορά στους oμίλους του Europa League, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Τόμας Κοσίτσκι. έχει μάθει πολύ καλά να συνδυάζει αυτές τις υποχρεώσεις με εκείνες των εγχώριων διοργανώσεων.
"Όταν παίζεις στους ομίλους, πρέπει να κάνεις τα πάντα για το καλύτερο, γιατί δεν ξέρεις αν θα ξαναζήσει αυτήν την εμπειρία. Ο Αστέραε έχει συνηθίσει να δίνει τρία ματς την εβδομάδα, γιατί το κάναμε και πέρυσι", είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο 29χρονος τερματοφύλακας αποκάλυψε πως όταν του έστειλε ο πρώην συμπαίκτης του, Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, ότι επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής του Europa League, νόμιζε ότι του κάνει πλάκα: "Είναι η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του, μετά την κλήση στην εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο Μπαντιμπανγκά και μου είπε ότι με επέλεξαν, έμεινα έκπληκτος. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, γιατί πάντα του αρέσει να κάνει αστεία, αλλά μετά μπήκα στην ιστοσελίδα της UEFA και το διαπίστωσα μόνος μου. Σίγουρα έκανα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερη μου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτός ο τίτλος μου δίνει μεγάλη δύναμη για να κάνω ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια".
Στα αγωνιστικά, οι Αρκάδες θυμίζουν...νοσοκομείο και αυτό διότι Νίκο Φερνάντες, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Φακούντο Μπερτόλιο ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η συμμετοχή τους στο αυριανό ματε με τον Λεβαδειακό θεωρείται αμφίβολη έως και απίθανη. Αντίθετα, ρυθμούς ανεβάζουν σιγά σιγά οι Μανουέλ Λανθαρότε και Ταξιάρχης Φούντας.
Με αυτά τα προβλήματα κατά νου, ο Στάικος Βεργέτης για δεύτερο σερί παιχνίδι καλείται να κάνει "αλχημείες" στο αρχικό του σχήμα.
Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του Europa League ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο δεν θα αγωνιστεί ο Τόμας Ντε Βιντσέντι λόγω τιμωρίας.

Κερδίζει...

Την εμπιστοσύνη του προπονητή του Αστέρα Tρίπολης, Στάικου Βεργέτη, προσπαθεί να κερδίσει με την απόδοση του σε κάθε ματ που αγωνίζεται ο Βασίή Σκουρτάι. Ο 23χρονος επιθετικός μεσοβδόμαδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, με δύο ασίστ στο ενεργητικό του.
Κάτι τέτοιο είναι δεδομένο ότι τράβηξε το ενδιαφέρον του Βεργέτη. Γι' αυτό και δεν είναι απίθανο να του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.




ΦΩΣ
Αναζητά λύσεις ο Βεργέτης
 Δεν ικανοποιήθηκε πλήρως από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Πανιώνιο παρά τη νίκη (2-1) και βλέπει ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο λόγος για τον Ιθύνοντα νου του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη, ο οποίος προετοιμάζει πλέον το συγκρότημα του για την αυριανή (18.15) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα δε ο κόουτς των Αρκάδων αντιμετωπίζει ξανά ουκ ολίγα προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τις απουσίες στη μεσαία γραμμή και στην εμπροσθοφυλακή. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Φακόύντο Μπερτόλιο έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, ενώ ο Νίκο Φερνάντεζ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον προσαγωγό. Παράλληλα, οι "λαβωμένοι" Ταξιάρχης Φούντας και Μανού Λανθαρότε παραμένουν στα... πιτς, ενώ ο γκολκίπερ Τόμας Κοζιτσκι είναι αμφίβολος ενόψει Βοιωτών, καθώς αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
• Ο Βασίλης Σκούρτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο 23χρονος σέντερ φορ συγκέντρωσε το 47,1% των προτιμήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων