ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.


SPORTDAY
Πριν από τη χθεσινή προπόνηση, ο Στάικος Βεργέτης συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μίλησε για το ματς στη Μυτιλήνη, τονίζοντας ότι "αδικείτε τους εαυτούς σας".

LIVESPORT

Ψάχνει... γιατροσόφι
Το... σοκ της Λέσβου προσπαθεί να καταπολεμήσει με κάθε δυνατό τρόπο ο Στάικος Βεργέτης. Ο 39χρονος τεχνικός του Αστέρα Tρίπολης λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης μάζεψε τους πο6οσφαιριστές του για να του εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του. "Αδικείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς"  είπε αρχικά και συνέχισε για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σπάρτα Πράγας: "Θέλω προσοχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".
Στο μεταξύ, τον αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπως ανακοίνωσε η UEFA, θα διευθύνει ο Kροάτης ρέφερι Μάριο Στραχόνια. Βοηθοί ορίστηκαν οι συμπατριώτες τουΊβιτσα Μόντριτς και Χρβόγιε Pάντιτς και πλάγιοι οι Φραν Γιόβιτς και Μάριο Ζέμπεκ. Tέταρτος θα είναι ο Ίγκορ Κρμαρ.

Ο καλός ο δάσκαλος
Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό δεν φαίνεται μόνο κατά την διάρκεια των αγώνων και της προετοιμασίας, αλλά και στην καθημερινότητα. Οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλον με σκοπό ο τρόπος ζωής στην Τρίπολη να γίνει πιο εύκολος και... διασκεδαστικός.
Για αυτόν τον λόγο και ο Ματίας Ιγκλέσιας, εδώ και λίγο καιρό, έχει πάρει την απόφαση να μάθει ελληνικά στον συμπατριώτη του Φερνάντο Αλόκο.


ΦΩΣ
Επιχείρηση ανάκαμψης ηθικού από τον Βεργέτη
Το σοκ της ισοφάρισης στη Μυτιλήνη και μάλιστα με τις χρονικές αλλά και αγωνιστικές συγκυρίες που ίσχυαν (95ο λεπτό, με την Καλλονή να αγωνίζεται με δύο παίκτες λιγότέρους) ήρθε να προστεθεί σε εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του από τον Παναιτωλικό.
Ήταν φυσικό λοιπόν οι παίκτες να νιώθουν σαν να έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Θέλοντας λοιπόν ο Στάικος Βεργέτης να ανεβάσει την ψυχολογία παικτών και ομάδας, ειδικότερα τώρα που; ξεκινούν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προσπάθησε να τους "ντοπάρει". Λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στην αξία του συνόλου. "Δεν μπορεί επειδή ήρθαν δύο αναπάντεχα, με βάση την πορεία των αναμετρήσεων, αποτελέσματα να σταματήσει η εμπιστοσύνη μου απέναντι σας. Εξακολουθώ να σας πιστεύω και το μόνο που θέλω είναι να πιστεύετε περισσότερο στους εαυτούς σας. Είναι κρίμα να αδικούμε από μόνοι μας την προσπάθεια που κάνουμε", υποστήριξε ο κόουτς και πρόσθεσε: "Είμαστε μπροστά σε μια καινούργια πρόκληση και πρέπει να ανταποκριθούμε. Χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Μπορούμε να το κάνουμε".
Ουσιαστικά με την ομιλία αυτή ο Βεργέτης πέρα από την απαραίτητη ένεση ηθικού στους παίκτες σήμανε και την έναρξη της ευρωπαϊκής χρονιάς για τον Αστέρα, καθώς την Πέμπτη η πελοποννησιακή ομάδα υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Και όπως όλοι παραδέχονται, το ματς αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς θα κρίνει την τάση που δημιουργείται αναφορικά με το κατά πόσο θα υπάρχει και επόμενο βήμα για τους Αρκάδες.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βεργέτης έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Λανθαρότε, ενώ μένει να φανεί αν θα καταφέρει να υπολογίζει σε κάποιον από τους Κουρμπέλη και Νίκο Φερνάντες, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Εκτός πλάνων βέβαια είναι ο Παπαδόπουλος που δεν έχει δηλωθεί στην 25άδα για τη φάση των ομίλων.
Ξεκίνησε από χθες η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της Πέμπτης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ στη θύρα 2 και 25 ευρώ στις θύρες 1 και 3.



ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων