ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
 Ο"Παπ" και οι λάτιν επιστροφές
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα με την Καλλονή, η οποία του είχε κάνει πρόταση και περίμενε την απάντηση του ως την τελευταία στιγμή. Φυσικά, ο έμπειρος στράιικερ προτίμησε μία ομάδα με υψηλότερους στόχους  και απολαβές, και σήμερα θα χρησιμοποιηθεί -αν χρειαστεί- κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στην ενδεκάδα επανέρχονται οι Μπερτόλιο και Λούι. Από πλευράς ΑΕΛΚ, έκπληξη είναι οι αποκλεισμοί των Γουερέ και Μάρκοβιτς, ενώ ο Θαλής Θεοδωρίδης θα παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του.

 



SPORTDAY
Στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος και ο Λούι
Με "Παπ" στη Μυτιλήνη
Αυξήθηκαν οι λύσεις για τον Στάικο Βεργέτη σε ό.τι αφορά το σημερινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Καλλονή.
Ο τεχνικός των Αρκάδων έκρινε πως ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει άμεσα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Σε αυτήν μετέχει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και ο Λούι. ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, επιστρέφει ο Μπερτόγλιο από τιμωρία. Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Λανθαρότε,ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.



Οι... μετανάστες της Λέσβου
Εδώ και 1-2 χρόνια παρατηρείται μια... μεταναστευτική ροή"Αρκάδων" προς τη Λέσβο. Ποδοσφαιριστές, δηλαδή, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στον Αστέρα κι επέλεξαν Καλλονή για το επόμενο βήμα τους. Ο πρώτος που διέσχισε τα... ύδατα του Αιγαίου ήταν ο Περόνε και την περσινή σεζόν ακολούθησαν ο Χουάνμα, ο Ναβάρο, ο Τσαμπούρης και ο Πιπίνης. Οι δύο τελευταίοι είναι και αυτοί που συνεχίζουν. Ο Τσαμπούρης, μάλιστα, είναι αναντικατάστατος, εν αντιθέσει με τον Πιπίνη. ο οποίος έπαιξε μεν στην ενδεκάδα στη Λεωφόρο, αλλά δεν έχει πάρει τη φανέλα σπίτι, καθώς για την ίδια θέση ο Θαλής Θεοδωρίδης έχει στη διάθεσή του και δύο ξένους. Τον Πολωνό Κολ και τον Ισπανό Γιορέντε. Ζητούμενο, βέβαια, τόσο για τον Τσαμπούρη (φωτό), όσο και για τον Πιπίνη. είναι στο σημερινό ματς η πρώτη φετινή επιτυχία της ομάδας τους...



ΦΩΣ
Με Παπαδόπουλο στη Μυτιλήνη
Μπορεί να ανακοινώθηκε σχετικό: πρόσφατα από τον Αστέρα Τρίπολης και να απείχε από τις ομαδικές προπονήσεις το καλοκαίρι, ωστόσο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έπεισε το τεχνικό επιτελείο των Αρκάδων ότι είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη σημερινή μάχη με την Καλλονή στον"Ταρλά". Ο Πόντιος σέντερ ψορ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στις"σαρδέλες", αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού για τη θέση του βασικού κυνηγού προορίζεται ο Απόστολος Γιάννου. Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη τέθηκε και ο μέχρι πρότινος"λαβωμένος" Μπράιαν Λούι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα ο Μανού Λανθαρότε"κόπηκε", καθώς συνεχίζει να υποφέρει από ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, ελέω του ρωγμώδους κατάγματος που έχει υποστεί. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Φακούντο Μπερτόλιο εξέτiσε την ποινή του μετά την αποβολή στην πρεμιέρα με τον Πανθρακικό και θα παίξει κανονικά. Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο 39χρονος κόουτς των Πελοποννήσιων: Θεοδωρόπουλος, Κοζίτσκι, Γκοϊάν, ΖησόπουΚος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Τορμένα, Τσοκάνης; Λούι, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημουτσος, Μάσα, Φούντας, Μπερτόλιο, Γιάννου, Παπαδόπουλος. Ο μέσος του Αστέρα Ρασίντ Χαμντανί τόνισε στη Nova λίγες ώρες πριν από τη σέντρα:"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω ότι η ομάδα έχασε πέρσι στο Κύπελλο από την Καλλονή και φέτος θα είναι πιο δύσκολο. Στο δεύτερο παιχνίδι χάσαμε από τον Παναιτωλικό και τώρα πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδο της Καλλονής".

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων