ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

Έπιασε δουλειά ο Παπαδόπουλος

Την πρώτη προπόνηση με τους νέoυς του συμπαίκτες έκανε χθες ο Δημήτρης Παπαδοπουλος. Πρόσωπα γνωστά και οικεία όπως των Ιγκλέσιας, Δημούτσου και Γιαννούλη από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο συμβάλουν στην άμεση ενσωμάτωση του. Ο "Παπ" όμως αφού ακολούθησε όλο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ρίχθηκε αμέσως στη δουλειά δουλεύοντας μαζί με τον Γιάννου στα τελειώματα των φάσεων.

SPORTDAY

Εκεί που ήσουν...

Ο Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα-Οκτώ παίκτες παίζουν σε Αρκάδες ή Ατρόμητο κι έχουν αγωνιστεί και στους δύο.

 

Την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε χθες ο Παπαδόπουλος, εκεί όπου βρήκε και αρκετούς γνωστούς και φίλους από τα παλιό.

Βλέπετε, έγινε και πάλι συμπαίκτης με τους Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Δήμουτσο, με τους οποίους υπήρξαν μαζί μία σεζόν στον Ατρόμητο.

Ετσι τέσσερις πρώην Περιστεριώτες θα είναι μαζί και στους Αρκάδες. Τη στιγμή μάλιστα που και στο άλλο "στρατόπεδο" υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις. Συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν περάσει -άλλοι παράλληλα και άλλοι μεμονωμένα- από την Τρίπολη και τον Αστέρα.

Συνολικά οκτώ παίκτες που τώρα παίζουν σε Αστέρα και Ατρόμητο έχουν περάσει και από τις δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει πως μόλις "συγκρουστούν" μεταξύ τους, θα υπάρξει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναβιώσουν μνήμες από το παρελθόν.

Σε Τρίπολη και Περιστέρι πλέον κοιτούν τα επόμενα παιχνίδια τους. που θα είναι σε Μυτιλήνη και εντός με Ξάνθη αντίστοιχα. Ο "Παπ" παρ' ότι βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή, κάτι που θα αποφασίσει ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του δεν είχε χθες τον Γκορμπούνοφ που αναμενόταν το βράδυ στην Ελλάδα και θα τεθεί σήμερα στη διάθεσή του. Όπως και τον Μ[άλλα που έκανε ατομικό για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Εμπόου έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Στο θέμα του στόπερ, στο... παραπέντε -δηλαδή σήμερα- είναι πιθανό να γίνει κάποια τελική κίνηση για κοινοτικό, οπότε και αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

Οι "Περιστεριώτες" του Αστέρα Τρίπολης

παίκτης       ήταν σε Ατρόμητο 

Γιαννούλης     06/11-08/14 

Δημούτσος      06/11-06/15 

Ιγκλέσιας        01/12-06714 

Παπαδόπουλος 06/13-06/14 

 

Οι "Αρκάδες"του Ατρόμητου 

παίκτης ήταν σε Αστέρα 

Κοντοές           01/13-06/14 

Φυτανίδης         01/08-06/11 

Λαζαρίδης          01/06-06/10 

Ουσέρο               06/11-01/15

LIVESPORT

Πρώτος σκόρερ 

Με το... καλημέρα ο Δημήτρη Παπαδόπουλος έθεσε ψηλά τον πήχη με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο  του Sport24, ένας από  τους στόχους του για φέτος είναι να βγει πρώτος σκόρερ: "Πάντα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ. Την ώρα που κερδίζεις κάνεις κάποια πράγματα για να πάρεις το παιχνίδι. Προσπαθώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό ίσως να μου στοίχισε και να μη βγήκα πρώτος σκόρερ, όπως στον Ατρόμητο".

"Παπ": "Με Επέλεξαν"! 

Touς λόγους που αποφάσισε να πει το "ναι" στην πρόταση του Αστέρα Τρίπολης, εξήγησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Sport24, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Ο Αστέρας, τα τελευταία χρόνια, είναι στην πεντάδα. Πέρυσι έκανε καταπληκτική χρονιά, έφτασε στο ταβάνι του. Πήρε την τρίτη θέση, έκανε νίκες στους ομίλους στην Ευρώπη, περνώντας τρεις προκριματικούς. Κάνω τρεις μέρες προπονήσει και βλέπω υψηλό ρυθμό. Δεν έκανα εγώ την επιλογή, ο Αστέρας την έκανε και αυτό μου αρέσει πολύ".

Στο μεταξύ, χθες οι Αρκάδες ανακοινώθηκε πως είναι ένα από 20 νέα μέλη του European Club Association (E.C.A.)

ΦΩΣ

Τρέχει να προλάβει ο Παπαδόπουλος στον Αστέρα

 

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει, το ταχύτερο δυνατό, να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα, έχει ξεκινήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο έμπειρος επιθετικός που εντάχθηκε προχθές στο δυναμικό της ομάδας της Αρκαδίας θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της καθυστερημένης ένταξης του στο ράστερ της ομάδας ακολουθώντας το πρόγραμμα που εκπόνησε το τεχνικό τιμ της αρκαδικής ομάδας, ο διεθνής επιθετικός δεν υπολογίζεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς έχει κλείσει η λίστα του Αστέρα για τη φάση των ομίλων του Πουρόπα Λιγκ, όμως είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να δώσει λύσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να πάρουν ανάσες οι Γιάννου (κυρίως) και Σκούρτης που θα κληθούν να καλύψουν το κενό της μετακίνησης του Μπαράλες, τουλάχιστον, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πα την ώρα πάντως το μυαλό παικτών και τεχνικής ηγεσίας είναι στραμμένο στο ματς που ακολουθεί στη Λέσβο με αντίπαλο την Καλλονή. Και όπως ξεκαθάρισε ο Βεργέτης σε πρόσφατες δηλώσεις του: "Είναι επιτακτική η ανάγκη κατάκτησης του τρίποντου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό". Κάτι που σημαίνει ότι το βάρος των προσπαθειών όλων έχει εστιαστεί στο συγκεκριμένο ματς. Και το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, την επόμενη Πέμπτη στην Τρίπολη, θα τους απασχολήσει μετά το βράδυ της Κυριακής. Για την αναμέτρηση της Λέσβου ο Βεργέτης θα έχει διαθέσιμους και τον Λούι που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν εκτός πλάνων στα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά και τον Γουάτο που... ξεχρέωσε την ποινή που κουβαλούσε από την προηγούμενη ομάδα του. Ετοιμοπόλεμοι για το ματς αυτό είναι και οι Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντες οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν, όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπολογίζονται άμεσα από την τεχνική ηγεσία χωρίς όμως και να αποκλείεται καθώς η οριστική απόφαση του Βεργέτη θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία προπόνηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων