ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος....Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Οι Ιταλοί (ξανά)στέλνουν τον Μπινταουί
Ο  Σοφιάν Μπινταουί αποτελεί και πάλι στόχο του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο 25χρονος Βελγομαροκινός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Πάρμα και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε απασχολήσει και πέρυσι τους Αρκάδες αν και είχαν διαψεύσει πως είχαν κινηθεί για την περίπτωση του (είχε αποκτηθεί τότε ο Γιάννης Γιαννιώτας ως αντικαταστάτης του Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που είχε πωληθεί στη Μάιντς). Μάλιστα, τότε το είχαν αποδώσει σε παιχνίδια μάνατζερ και δεν αποκλείεται να ισχύει ξανά το ίδιο, αφού ο Μπινταουί είναι μία ανάσα από τη συμφωνία με την Κροτόνε, στην οποία έπαιξε το 2013-14 (37 συμμετοχές και 3 γκολ). Ο εν λόγω άσος κατέγραψε πέρυσι τέσσερα συμμετοχές με την Πάρμα και το δεύτερο εξάμηνο δόθηκε δανεικός στη Λατίνα (15 συμμετοχές και 3 γκολ). Να αναφέρουμε ότι πριν από την Ιταλία θήτευσε στο Βέλγιο με τις Λιρς, Ρούζελαρ και Βέστερλο.

Η τρίχα έγινε τριχιά και το...σώτο θέλει ασπιρίνη

Το story της φανταστικής χορηγίας της Bayer στον Αστέρα που προκάλεσε πονοκεφάλους

Στο απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ακόμη το συζητά για το αν θα δεχτεί τη χορηγία των 5 εκατομμυρίων του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια και να αλλάξουν τα πάντα για να δούμε εταιρείες - κολοσσούς όπως η Bayer να δίνουν το όνομά τους σε ομάδες, ποντάροντας επιχειρηματικά πάνω τους.
Ως εκ τούτου, το σενάριο που κυκλοφόρησε για την αγορά του Αστέρα Τρίπολης από τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία διαψεύστηκε αμέσως από τους Αρκάδες και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ. Πάντως, επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, η στήλη αποκαλύπτει σήμερα το πώς η... τρίχα έγινε τριχιά και τον ρόλο που παίζουν στον χώρο κάποιοι επαγγελματίες... σωτατζήδες.
Ολα ξεκίνησαν όταν μια εξωτερική συνεργάτης της αρκαδικής ΠΑΕ με εξειδίκευση στον τομέα του μάρκετινγκ προσπάθησε να επωφεληθεί κάποιας γνωριμίας που είχε στη γερμανική εταιρεία, με στόχο την προσέλκυση του ενδιαφέροντος της για τον Αστέρα.
Μια ενημέρωση για την ελληνική ομάδα στα αρμόδια κλιμάκια της Bayer και πολύ περισσότερο η εξασφάλιση μιας διαφήμισης ήταν ο απώτερος στόχος της, τον οποίο "πάλευε" τον τελευταίο μήνα. Για κακή της τύχη, όμως, το θέμα διέρρευσε σε νταλαβεριτζή, ο οποίος δηλώνει μάνατζερ ποδοσφαιριστών και ο οποίος με τη σειρά του άρχισε να το "πουλάει" δεξιά και αριστερά. Κάπως έτσι η υπόθεση παραποιήθηκε και πήρε έκταση, με τον επίσημο Αστέρα, πάντως, να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα ούτε και να επιρρίπτει τις ευθύνες στην εν λόγω κυρία. Οσο για τον σωτατζή; Τον ξέρουν και δεν ασχολούνται μαζί του...

SPORTDAY
Τη Σπάρτα Πράγας υποδέχεται στις 17/9 ο Αστέρας στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. ωστόσο, προέχει ένα παιχνίδι για τους Αρκάδες. Αυτό με την Καλλονή το Σάββατο.

LIVESPORT
"Φτωχός", αλλά ποιοτικός επιθετικά ο Αστέρας
Ολοένα και πιο φανερό γίνεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει αποφασίσει να πορευτεί τη φετινή σεζόν με τουε Βασίλ Σκουρτάι και Απόστολο Γιάννου (φωτ) Οι Αρκάδες, παρότι έβαλαν στα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ από την πώληση του Χερόνιμο Μπαράλες στη Σίβασπορ. δεν προχώρησαν στην απόκτηση επιθετικού Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν σκόπιμο και αυτό διότι έγιναν προσπάθειες για την εύρεση φορ. Πιο κοντά έφτασε ο Έρικ Μορένο, που πέρυσι έπαιξε στον Παναιτωλικό. Αν και ήρθε στην Τρίπολη, δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά Μία περίπτωση ακόμα που απασχόλησε έντονα ήταν του Χοσέ Αδόλφο Βαλέντσια. Ο 23χρονος  ήταν θετικός να συνεχίσει στην ομάδα της Αρκαδίας, ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με τα χαρτιά του.
Κάπου εκεί ήταν φανερό πως κόπηκε απότομα η όρεξη των Κυανοκίτρινων, οι οποίοι αποφάσισαν να πορευτούν όπως έχουν και να μην προχωρήσουν στη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή από τη "λίστα" με τα αζήτητα.


ΦΩΣ
Πρόγραμμα για Μυτιλήνη
Ανεβαίνουν από σήμερα οι ταχύτητες της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη αποστολή στο πρωτάθλημα.
Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής οι Αρκάδες Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Μυτιλήνη την Καλλονή και η προσοχή όλων είναι ήδη στραμμένη εκεί. Τόσο οι παίκτες όσο και το προπονητικό επιτελείο στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να αφήσουν πίσω το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό και να μπουν εκ νέου σε τροχιά επιτυχιών. Ο Στάικος Ευεργέτης τονίζει διαρκώς πως η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής είναι από αυτές που τίποτα δεν πάει καλά σε μια ομάδα, αφού όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του, όσο και αν έκαναν πλήθος ευκαιριών δεν κατάφεραν να σκοράρουν, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που είχαν... εκνευριστική ευστοχία στις τελικές τους προσπάθειες. Οι "κυανοκίτρινοι" δουλεύουν σε θέματα τακτικής και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα τελειώματα των φάσεων και τις στημένες φάσεις, ενώ ο κόουτς επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολη η αποστολή στο νησί. Και η Καλλονή εξάλλου χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα έπειτα από το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θεωρείται βέβαιο πως οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα. Στις τάξεις του Αστέρα πάντως επικρατεί θετικό κλίμα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εκτιμούν πως η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ καλύτερη και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων