ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Εκτός Europa ο "αντι-Μπαράλες"!
Μετά και το ναυάγιο της μεταγραφής του Ιλόμπε Εμ Μπόγιο (ως δανεικού από ιην Γκενκ), ο Αστέρας Τρίπολης δεν πρόλαβε να καλύψει εμπρόθεσμα το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Τζερόνιμο Μπαράλες.
Ως εκ τούτου, θα συνεχιστεί το ψάξιμο και θα γίνει προσθήκη εφόσον βρεθεί αξιόλογος στράικερ, ο  οποίος όμως  έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λίστα και αλλαγή μπορεί να γίνει πλέον στους "32", αν καταφέρουν να προκριθούν.
Αναλυτικά: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Παντελιάδης, Tσοκάνης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν, Ζήσης, Τορμένα, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Σκούρτης, Γκρόσιος, Γιάννου.
Eκτός έμειναν οι Κιτοκό, Ντουντού, Γουάτο, Mπαντής και Μουκάμ.


SPORTDAY
Η λίστα του Στάικου
Ανακοινώθηκαν οι 25 ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης για το Γιουρόπα Λιγκ. Καμία έκπληξη για τους "κομμένους".

 Η γνωστοποίηση της 25μελούς λίστας του Αστέρα Τρίπολης για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ γλύκανε κάπως το κλίμα στην ομάδα, το οποίο παραμένει βαρύ ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό.
Η λίστα του Στάικου Βεργέτη περιλαμβάνει κάποια ονόματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, ίσως ούτε καν στους φίλους του Αστέρα. Κάτι, όμως, που είναι λογικό μια και οι περιορισμοί της ΟΥΕΦΑ για τους γηγενείς παίκτες, άλλωστε, επέβαλαν τη δήλωση νεαρών παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας, οι οποίοι είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Καπετάνος, ο αμυντικός Αγγελος Ζήσης και ο επιθετικός Πάνος Γκρόσιος. Και οι τρεις είχαν ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ουσιαστικά ο Βεργέτης προτίμησε να "θυσιάσει" τον τρίτο τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας. Γιώργο Μπαντή, προκειμένου να έχει έναν επιπλέον έμπειρο παίκτη στις υπόλοιπες γραμμές.

Εξυπακούεται ότι ακόμα κι αν ο Αστέρας αποκτήσει κάποιον ελεύθερο σέντερ φορ μέχρι τις 11/9, δεν θα έχει δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει στα έξι ματς του ομίλου. Η λίστα είναι αυτή και δεν αλλάζει.

Οι υπόλοιποι "κομμένοι" δεν προκαλούν έκπληξη. Πρόκειται για τον Ρίτσι Κιτοκό και τους μέχρι την τελευταία στιγμή μετέωρους (είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο δανεισμού τους σε μικρότερες ομάδες) Ερβέν Μούκαμ. Ντουντού Λίμα και Γουάτο Κουατέ. Αναλυτικά, οι 25 παίκτες που θα υπολογίζει ο Βεργέτης για τα παιχνίδια με αντιπάλους τη Σάλκε, τον ΑΠΟΕΛ και τη Σπάρτα Πράγας, είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Τόμας Κοσίτσκι, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κώστας Καπετάνος.
Αμυντικοί: Θανάσης Παντελιάδης, Φερνάντο Αλάκο, Γιώργος Ζησόπουλος, Πάπα Σανκαρέ, Κώστας Γιαννούλης, Τάσος Τσοκάνης, Μπρέγιαν Λούι, Ντορίν Γκοϊάν,  Άγγελος Ζήσης, Εντερσον Τορμένα.
Μέσοι: Πάμπλο Μάσα, Ελίνι Δημούτσος, Μανού Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες, Ταξιάρχης Φούντας. Φακούνδο Μπερτόλιο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρασίντ Χαμντανί, Ματίας Ιγκλέσιας.
Επιθετικοί: Βασίλης Σκούρτης, Πάνος Γκρόσιος, Απόστολος Γιάννου.

Έπαιξε στο φιλικό με τον Παναρκαδικό (4-1) ο Αργεντίνος δεξιός μπακ
Μετρά αντίστροφα ο Λούι
Η συμμετοχή του Μπρέγιαν Λούι για ένα ημίχρονο ήταν η είδηση του προπονητικού φιλικού (διάρκειας 80 λεπτών) του Αστέρα με τον Παναρκαδικό, χθες το πρωί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Ο Αργεντινός δεξιός μπακ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του και λογικά θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι "κυανοκίτρινοι" παρατάχθηκαν με παίκτες που δεν έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Παναιτωλικό και ορισμένους παίκτες της Κ-20 (Χ. Ντε Μπλάσις, Ιγκορ, Χάδιαρης, Συρεγγέλας) και νίκησαν με 4-1 τον συμπολίτη Παναρκαδικό. Το σκορ άνοιξε για τους "κυανοκίτρινους" με αυτογκόλ του Γογωνά και ακολούθησαν τα τέρματα των Σκούρτη. Δημούτσου. Τορμένα. Μεθαύριο ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Στο θέμα του σέντερ φορ είναι προφανές ότι ο Αστέρας θέλει να ενισχύσει την επίθεσή του. έστω και μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα κάνει μεταγραφή απλώς για να την κάνει.


LIVESPORT
"Κόπηκαν" Κιτόκο, Μούκαμ, Ντουντού-Φιλικό 4-1 με Παναρκαδικό

Τρεις εκτός λίστας
 Εγινε γνωστή χθες η λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους αγώνες για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Στάικος Βεργέτης άφησε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους Κιτοκό, Μούκαμ και Ντουντού, επιλέγοντας τους  Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλο, Καπετάνο, Παντελιάδη, Αλόκο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Γιαννούλη, Τσοκάνη, Λούι, Γκοιάν, Ζήση, Τόρμενα, Μάσα, Δημούτσο, Λανθαρότε, Φερνάντεθ, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Σκούρτη, Γκρόσιο και Γιάννου.

Τεσσάρα στον Παναρκαδικό
Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες στο "Θ.Κολοκοτρώνης", ο Αστέρας νίκησε 4-1 τον συμπολίτη Παναρκαδικό. Για τους νικητές σκόραραν οι Γογωνάς (7' αυτ.), Σκούρτης (13' ),  Δημούτσος και Τορμένα (64') ενώ για τον Παναρκαδικό μείωσε στο 21 ο Κότσιρας.
Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο 40λέπτων και ο Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ χρησιμοποίησε τους Χάδιαρη, Συρεγγέλα και Ντε Μπλάσις από χην ομάδα Κ20. Ο Λούι έπαιξε για 45 λεπτά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ για πρώτη φορά φόρεσε τα χρώματα χου Αστέρα ο νεοαποκτηθείς Ίγκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής (48' Θεοδωρόπουλος), Λούι (41 Ίγκορ). Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Ντουντού, Ουάτο (55' Xάδιαρης), Μούκαμ (55 Ντε Μπλάσις), Tσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55' Συρεγγέλας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος Δήμος, Αρδάμης, Kότσιρας, Kαδάς, Χρήστου, Tσόφλιος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μανέλης (55' Mάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Mπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Aρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76' Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.

ΦΩΣ

Επιστροφή Λούι  στον Αστέρα
Οι "25" της Ευρώπης

Η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λούι στην ενεργό δράση είναι γεγονός.
Και επιβεβαιώθηκε στην πράξη με την παρουσία του Αργεντινού δεξιού αμυντικού στο χθεσινό φιλικό με την ομάδα του Παναρκαδικού.
Ο Λούι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμος και πιθανά να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη ώστε να βρει και τον ρυθμό που χρειάζεται για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων του Αστέρα Τρίπολης. Μαζί με τον Αργεντινό αγωνίστηκαν και οι Ντουντού, ΒΙρτο, με τον τελευταίο να έχει πλέογ δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα ματς, αφού εξέτισε την ποινής του. Αντίθετα δεν πήραν μέρος οι Κουρμπέλης και Νίκο Φερνάντες, ττου ανεβάζουν συνεχώς τους ρυθμούς τους και όπως φαίνεται είναι δύσκολο να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής. Γiα την ιστορία, το φιλικό έληξε με νίκη του Αστέρα (4-1), αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με τέρματα των Γογωνά (αυτογκόλ), Σκούρτη, Δημούτσου, Τορμένα, εγώ για τον Παναρκαδικό σκόραρε ο Κότσιρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
Μπαντής (48' Θεοδωρόπουλος), Λούι (41' Ίγκορ), Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Ντουντού, Βάτο (55' Χάδιαρης), Μούκαμ (55' Ντε Μπλάσις), Τσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55' Συρεγγέλας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Δήμος, Αρδάμης, Κότσιρας, Καδδάς, Χρήστου, Τσόφλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μανέλης (55' Μάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76' Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.
Κατά τα άλλα, δηλώθηκε χθες στην ΟΥΕΦΑ η 25άδα των παικτών στους οποίους Θα στηριχθεί ο Αστέρας για τη φάση των ομίλων.
Στη λίστα αυτή δεν υπάρχουν οι Μπαντής (δηλώθηκε ο γηγενής γκολκίπερ της Νέων Καπετάνος), Μούκαμ, Κιτοκό, Ντουντού (επιλογές της τεχνικής ηγεσίας). Στη λίστα της αρκαδικής ομάδας βρίσκονται οι Κοζίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόποϋλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Τσοκάνης, Λούι, Γκοϊάν, Ζήσης, Τορμένα, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Σκούρτης, Γκρόσιος, Γιάννου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων