Η μεγάλη "ανανέωση" της ομάδας Γυναικών
Οι αποχωρήσεις 9 παικτριών από την ομάδα Γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ "μεταφράζονται" σε μεγάλη... ανανέωση του ρόστερ.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε την πιο πετυχημένη πορεία του στην τριετία του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και παράλληλα έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως είναι λογικό, ο πήχης έχει μπει ψηλά ενόψει της νέας σεζόν και συνεπώς η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική.
Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ και αυτό φάνηκε από τις εννέα παίκτριες που αποχώρησαν και φυσικά τα κενά τους θα καλυφθούν από τον σύλλογο.
Με βάση τις ποδοσφαιρίστριες που αποχώρησαν είναι πιθανό να αποκτηθούν νέες παίκτριες σε όλες τις γραμμές και πιθανότητα σε όλες τις θέσεις! Θυμίζουμε πως αποχώρησαν δύο τερματοφύλακες, δύο στόπερ, μία μπακ, μία εξτρέμ που αγωνιζόταν και ως μπακ, δύο χαφ και μία φορ.
Φυσικά βασικό ζήτημα είναι και ο διάδοχος του Μάρτιν Μάσαρικ στην τεχνική ηγεσία.