Ενα γκολ που έπρεπε να μετρήσει και το «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» του Κοντοέ!
Ο Αστέρας AKTOR B έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο 2-2 με τον Πανθρακικό, με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Γραμμένου, ενώ ο Γιάννης Κοντοές έστειλε μήνυμα ενότητας στους παίκτες του.
Σε μία από τις δύσκολες έδρες της Superbet League 2 δοκιμάστηκε την Κυριακή (26/10) ο Αστέρας AKTOR B. Οι Αρκάδες αντιμετώπισαν τον Πανθρακικό εκτός έδρας, βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως είχαν σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Γραμμένο, ο οποίος με δύο γκολ διαμόρφωσε το 2-2 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Το ματς, ωστόσο, ήταν επεισοδιακό με τον Αστέρα AKTOR B να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γιαννούκα (Δωδεκανήσου). Συγκεκριμένα, το ματς «άναψε» στο 80', όταν οι Αρκάδες βρήκαν δίχτυα για το 2-2 και με ακρετό χρόνο να απομένει για το φινάλε.
Από σέντρα του Φερνάντεθ ο Γραμμένος σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Υπήρξε μεγάλη ένταση, με τους «κιτρινομπλέ» να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή.
Αρχικά, ο διαιτητής Γιαννουκάς και ο βοηθός του Μιλτιάδης κινήθηκαν προς τη σέντρα, καθώς το γκολ ήταν κανονικό. Ωστόσο, στη συνέχεια ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Πανθρακικού, με ανθρώπους των γηπεδούχων να μπαίνουν στο γήπεδο (!), να περικυκλώνουν τον διαιτητή και να σταματούν τον βοηθό που πήγαινε προς την σέντρα!
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ρέφερι άλλαξε την αρχική του απόφαση και ακύρωσε το γκολ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Αστέρα. Οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή της διαιτητικής απόφασης, υποστηρίζοντας πως τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός είχαν αρχικά δείξει ότι το τέρμα μετρούσε.
Η ένταση επεκτάθηκε στους δύο πάγκους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αποβολές. Παρά τις διαμαρτυρίες, ο Αστέρας Β' AKTOR συνέχισε να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αύξησε την πίεση, με τον Γραμμένο να σκοράρει στο 90' και να διαμορφώνει το τελικό 2-2, ενώ στο 90'+6' ο Κόλα είχε δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για την ολική ανατροπή.
Τα συγχαρητήρια του Κοντοέ και το μήνυμα στα αποδυτήρια
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Κοντοές θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τις δύσκολες καταστάσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο προπονητής του Αστέρα Β' AKTOR στάθηκε ιδιαίτερα στην αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ που δεν μέτρησε, και έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
«Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, κόντρα σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί το πρωτάθλημα κάποιες φορές έχει και τέτοια. Όσο είμαστε ενωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» , ήταν το μήνυμα που μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του.
Ο 40χρονος τεχνικός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αναγνωρίσει την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ και είδαν ένα γκολ τους να ακυρώνεται, κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι.