Δύο χρόνια χωρίς νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στην Τρίπολη
Ο Αστέρας AKTOR καλείται να σπάσει μία μικρή αρνητική παράδοση, που έχει δημιουργηθεί κόντρα στους Περιστεριώτες στην Τρίπολη.
Ο Αστέρας AKTOR υποδέχεται τον Ατρόμητο το Σάββατο (02/05) στις 19:30 για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς για να βγει ξανά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Για να το πετύχουν αυτό οι Αρκάδες θα πρέπει να σπάσουν μία μικρή αρνητική παράδοση που έχει φτιαχτεί κόντρα στους Περιστεριώτες στην Τρίπολη, η οποία λέει πως δεν έχουν καταφέρει να τους νικήσουν τα τελευταία δύο χρόνια, μετρώντας τρεις ήττες.
Στη σεζόν 2024-2025 το κλαμπ της Αρκαδίας ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια με 2-1 ενώ στα playoffs των θέσεων 5-8 με 4-1 ενώ φέτος στην κανονική διάρκεια έχασε με 2-1.
Κάπως έτσι η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου θέλει να μην επιτρέψει να συνεχιστεί αυτό το αρνητικό σερί και να το σπάσει με μία νίκη, που θα δώσει πολύτιμο «οξυγόνο» στην ομάδα του στη μάχη της παραμονής.