Χωρίς Καμαρά και Κρίστιανσεν ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα AKTOR
Τις υπηρεσίες του Ετιέν Καμαρά, ο οποίος θα εκτίσει ποινή για κίτρινες κάρτες, θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αστέρα AKTOR στο ΟΑΚΑ.
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR ο Παναθηναϊκός, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να ανακοινώνει αποστολή 24 ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10) στο ΟΑΚΑ. Η σημαντική απουσία είναι αυτή του Ετιέν Καμαρά, ο οποίος θα εκτίσει απέναντι στον Αστέρα AKTOR την ποινή της μίας αγωνιστικής, μιας και έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.
Από την άλλη μεριά εκτός έμεινε ο Βίκτορ Κρίστιανσεν, ο οποίος ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όμως έμεινε εκτός για το ματς με τον Αστέρα AKTOR, μιας και προτιμήθηκαν οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Ανάς Σαλάχ-Εντίν, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να παίρνει, όπως είναι λογικό, δύο και όχι τρεις αριστερούς μπακ στην αποστολή του.
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (17/10) την τελευταία τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», βάζοντας τις τελευταίες πινελιές ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Τρίπολης.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και δουλειά στις στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τζέικομπ Νίστρουπ γνωστοποίησε την 24μελή αποστολή του Παναθηναϊκού.
Σε αυτή βρίσκονται οι: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσάπρας, Κυριακόπουλος, Σαλάχ-Εντίν, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ-Μπράουν, Κάτρης, Κάνγκουα, Λούζα, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Ταμπόρδα, Ουναΐ, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Τετέι, Ντέσερς και Ραστόντερ.