Αστέρας Β' AKTOR - Ηρακλής 0-2: Ηττήθηκαν από τον πρωταθλητή «Γηραιό» οι Αρκάδες
Ο Αστέρας Β' AKTOR γνώρισε την τρίτη φετινή του ήττα από τον Ηρακλή, αυτή τη φορά χάνοντας με 2-0 στο Άργος.
Ο Αστέρας Β' AKTOR δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα απέναντι στον πρωταθλητή Ηρακλή, αφού έχασε στο Άργος με 2-0 χάρη σε γκολ του Κυνηγόπουλου και του Μάναλη. Έφτασε έτσι τις τρεις ήττες σε τέσσερα ματς φέτος κόντρα στον ποιοτικό «Γηραιό».
Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας και την πνευματική ώθηση από το πρωτάθλημα που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική και μόλις στο 3ο λεπτό κατόρθωσε να προηγηθεί στην πρώτη του τελική στο ματς.
Αναστασίου, Ουάρντα και Κυνηγόπουλος συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος βγήκε απέναντι στον Κακαδιάρη, τον πέρασε και από πλάγια θέση τελείωσε ωραία τη φάση για το 0-1 σηκώνοντας τη μπάλα για να περάσει και από το τάκλιν του Γρομητσάρη.
Η επόμενη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 19ο λεπτό και ήταν ξανά για τον «Γηραιό», όταν ο Ντέλετιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Κακαδιάρης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.
Εννέα λεπτά μετά ο Ηρακλής έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του, όταν ο Κράιντς εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία συνεργασία των Αναστασίου-Κυνηγόπουλου, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 31' ο Φοφανά απείλεισε από τα όρια της περιοχής αλλά ο Κακαδιάρης έπεσε κι έδιωξε.
Η πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα Β' AKTOR ήρθε στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπουλούλης βρέθηκε με χώρο στα όρια της περιοχής, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Όμως η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε και πάλι στον Ηρακλή. Στο 42' ο Ντέλετιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κυνηγόπουλος έκανε τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι, ο Δημητρίου κεφαλιά... ψαράκι, η μπάλα πήγε στο δεύτερο κι εκεί ο Εραμούσπε από κοντά αστόχησε κι έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αστέρας B' AKTOR κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 46ο λεπτό, όμως το γκολ του ακυρώθηκε. Ο Ντερβίσι πέρασε ωραία την μπάλα στον Φερνάντεθ, εκείνος έκανε τη σέντρα, ο Κεδίκογλου μονομάχησε στον αέρα για τη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε, όμως εκείνος χρεώθηκε με φάουλ στον αντίπαλό του, το οποίο φάνηκε λίγο υπερβολικό κι έτσι το υπέροχο τελείωμα στην κίνηση που ακολούθησε από τον Γραμμένο δεν μέτρησε.
Ο Ηρακλής απάντησε στις φάσεις με την κεφαλιά... ψαράκι του Μάναλη στο 56ο λεπτό, την οποία απέκρουσε και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Κακαδιάρης.
Ενώ το παιχνίδι είχε χάσει το ρυθμό του με τις αλλαγές, ο Ηρακλής βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 71'. Ωραία κάθετη στον Κυνηγόπουλο μέσα στην περιοχή, γύρισμα από κείνο για τον Ουάρντα, ο Κακαδιάρης έδιωξε, όμως ο Μάναλης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 0-2.
Στο 78' ο Αστέρας Β' είχε ένα δοκάρι με σέντρα σουτ του Τερεζίου από εκτέλεση φάουλ, με τον Ντουρμισάι του Ηρακλή να φαίνεται να έχει παρεμβληθεί στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά. Έξι λεπτά μετά ο Ντόβενταν έχασε μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Πετράκη σε αντεπίθεση, αφού ο Κακαδιάρης του είπε «όχι» με τρομερή επέμβαση.
Αυτά ήταν και τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή να υποχρεώνει τελικά τον Αστέρα Β' AKTOR σε ήττα με 2-0 στο Άργος.
Υ.Γ. Περαστικά στον Μπουλούλη, που τραυματίστηκε στο πόδι, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 73' και αποχώρησε με ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του. Κάκωση στην κνήμη η πρώτη διάγνωση που έκανε ο γιατρός του αγώνα. Αναμένεται να κάνει ακτινογραφία για να διαφανεί το ακριβές πρόβλημα.
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης Β (Βεργέτης): Κακαδιάρης, Κανελλόπουλος (46′ Φερνάντες), Τεραζίου, Γρομητσάρης, Ρέτσος, Μπουλούλης (75′ λ.τ Ρουμελιώτης), Καλλαντζή (70′ Γρόζντανιτς), Φρόκου, Ντερβίση (61′ Φρίμπονγκ), Γραμμένος, Κεδίκογλου (70′ Γιακουμάκης).
Ηρακλής (Πετράκης): Νικοπολίδης, Ουές (86′ Σιδεράς), Αναστασίου, Κράιντζ (86′ Αναστασιάδης), Δημητρίου, Φοφανά, Κυνηγόπουλος, Μάναλης (75′ Ντουρμισάι), Ντέλετιτς (75′ Τσιντώνης), Ουάρντα (82′ Ντόβενταν), Εραμούσπε.
Βαθμολογία (4η αγων. - Play Offs)