Αστέρας AKTOR - Βόλος 2-0: Επιτέλους νίκη, τελειώστε τη δουλειά!
Ο Αστέρας AKTOR επικράτησε με 2-0 του Βόλου, σε ένα ματς όπου είχε την πρωτοβουλία, ήταν πιο ουσιαστικός και βρήκε τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Μπαρτόλο, o οποίος σκόραρε δις.
Με το άγχος να έχει κυριεύσει την ομάδα και την πίεση να χτυπάει «κόκκινο», ο Αστέρας AKTOR βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στις νίκες μετά από μήνες, καθώς επικράτησε του Βόλου με 2-0! Ο Μπαρτολο ήταν ο εκτελεστής, ο Κετού πρωταγωνιστής και οι Αρκάδες έφτασαν τους 16 βαθμούς, σε μια μάχη παραμονής, που έχει ακόμα πολλά ψυχοφθόρα επεισόδια!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 8’ άγγιξαν το γκολ, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε αφύλακτος την κεφαλιά, όμως δεν βρήκε καλά την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ. Ο Βόλος απάντησε στο 14’ με εξαιρετική αντεπίθεση, με τον Φορτούνα να ανεβαίνει και να παίρνει την πάσα από τον Τζόκα, αλλά η τελική του επιλογή δεν ήταν σωστή, στέλνοντας την μπάλα εκτός με σέντρα.
Στο 21’ ο Αστέρας έγινε ξανά απειλητικός, με διαδοχικές κεφαλιές από Ιβάνοφ και Κετού, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 42’, οι Αρκάδες πλησίασαν ξανά το γκολ, όταν ο Άλχο έπαιξε κάθετα στον Οκό, με τον τελευταίο να επιχειρεί σουτ από δύσκολη θέση, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό και στο 56’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σιαμπάνη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Οκό. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 60’, ο Τσακαλίδης, μετά από παρέμβαση του VAR, υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα πάνω στον Κετού.
Στο 62’ ήρθε το γκολ: ο Μπαρτόλο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 και βάζοντας φωτιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ο Αστέρας δεν αρκέστηκε στο προβάδισμα και στο 76’ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Κετού έβγαλε κάθετη στον Τζοακίνι, εκείνος βρήκε τον Μπαρτόλο και ο Αργεντινός, με ψύχραιμο αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 2-0, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σιαμπάνη.
Στο 90’ οι Αρκάδες προχώρησαν σε διπλή αλλαγή, με τους Τζανδάρη και Έντερ να περνούν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μπαρτόλο και Γιαμπλόνσκι, με το σκορ να παραμένει ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.