ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Αστέρας

Ισόπαλος 1-1, αναδείχθηκε ο Αστέρας στο πρώτο του δυνατό φιλικό τεστ, το οποίο ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Μανιάς το γκολ για τους Αρκάδες.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους Αρκάδες προσηλωμένους στα αμυντικά τους καθήκοντα και τους ερυθρόλευκους να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία. Στο 9ο λεπτό χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά  ο Αθανασιάδης στην κεφαλιά που έπιασε ο Εμενίκε έπειτα από σέντρα του Κούτρη.

Ο Αστέρας συνέχισε να αμύνεται με διπλή ζώνη άμυνας προσπαθώντας να καταστρέψει το παιχνίδι τον "Πειραιωτών" οι οποίοι, βρίσκοντας κλειστούς τους διαδρόμους προς την "κιτρινομπλέ" άμυνα, προσπαθούσαν με μεγάλες μεταβιβάσεις να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Οφόε στην αριστερή του γωνία. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την κυκλοφορία του στη μεσαία γραμμή δίχως όμως αποτέλεσμα. 

Αντίθετα ο Αστέρας με την πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του αντιπάλου του κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 29ο λεπτό ο Καλτσάς πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μιχάλης Μανίας αφού κοντρόλαρε με το τον μηρό έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Καπίνο διαμορφώνοντας το 0-1.

Μετά το 0-1 από τον Μιχάλη Μανιά, ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την επιθετική πρωτοβουλία του αγώνα έχοντας άλλη μια μεγάλη ευκαιρία την οποία σταμάτησε ξανά ο καθοριστικός Γιώργος Αθανασιάδης. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, ο Πάρντο απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και ο Αθανασιάδης  είπε και πάλι "όχι".

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε νέα ενδεκάδα, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο. Στο 55' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Μεχντί Καρσελά με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Αθανασιάδη κάνοντας το 1-1. Στη συγκεκριμένη φάση ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν τοποθετήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέψει τον αντίπαλο του να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και ο Αστέρας παρά τις πολλές αλλαγές που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησε το 1-1 και έφυγε από το Γεώργιος Καραϊσκάκης με θετικό αποτέλεσμα.

 

Ολυμπιακός: Kαπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν, Εμενίκε

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουμάντι, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαδίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσίφτσης, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκοντό, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Χασάν, Τσανγκ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!