ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Αστέρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει τον Λεβαδειακό κρατώντας τον από κάτω του στην βαθμολογία με τρεις βαθμούς.  

 

Ο Στάικος Βεργέτης επιστρέφει στον πάγκο του Αστέρα μετά από 14 μήνες με στόχο να αλλάξει την εικόνα και  την ψυχολογία της ομάδας. Ο προπονητής του Αστέρα δεν μπορούσε να υπολογίσει για το παιχνίδι στην Λιβαδειά τον τιμωρημένο Μάσα και τους τραυματίες Ιγκορ, Τριανταφυλλόπουλο και Γκοντό.

Μπέρτος και Γιαννούλης επιστρέφουν στα άκρα της άμυνας για τον Αστέρα, με τον Τσιλιανίδη και Καλτσά να βρίσκονται μπροστά τους στις πτέρυγες. Σελίν και Βιτάλι στο κέντρο της άμυνας με τον Τσουκαλά και τον Ιγκλέσιας στα αμυντικά χαφ. Ο Φαρίνια σε ένα δημιουργικό ρόλο πίσω από τον προωθημένο Μανιά.

Ο Αστέρας ξεκίνησε αρκετά καλά στο παιχνίδι και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς η βροχή έπεφτε από νωρίς στην Λιβαδειά.

Πρώτη επίσκεψη με αξιώσεις για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη στο 7ο λεπτό του αγώνα από τα αριστερά καθώς μετά την ενέργεια του Καλτσά ο παίκτης του Αστέρα θα σπάσει την μπάλα στο Φαρίνια ο οποίος θα βρεθεί σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που θα επιχειρήσει θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

 

Ο Αστέρας έψαξε το γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και δύο λεπτά μετά την φάση του Φαρίνια σε μια πανομοιότυπη ενέργεια, αυτή τη φορά ο  Τσουκαλάς θα κάνει την μπαλιά μέσα στην περιοχή με στόχο τον ερχόμενο Ιγκλέσιας το σουτ του οποίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ναμάσκο.

Ο Γιαννούλης θα κάνει πολλές κούρσες στα πρώτα είκοσι λεπτά από τα αριστερά βοηθώντας την ομάδα του και επιθετικά όπου από την πλευρά του θα ξεκινήσουν και οι περισσότερες φάσεις του Αστέρα. Στο 27ο λεπτό ο αριστερός μπακ του Αστέρα σε μια ακόμα κούρσα θα επιχειρήσει την σέντρα προς το κεφάλι του  Μανιά, η κεφαλιά του όμως θα περάσει ψηλά άουτ.

Μετά και την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Αστέρα όμως να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να βγει να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 37ο λεπτό ο Ιγκλέσιας θα αντικρίσει την πρώτη κίτρινη για παίκτη του Αστέρα μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Τα δυνατά μαρκαρίσματα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεσαία γραμμή και κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος του χωρίς καθυστερήσεις.

 

 

 Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με μια ευκαιρία για τον Αστέρα καθώς ο Τσιλιανίδης θα κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ναμάσκο θα βάλει το κορμί του πίσω από την μπάλα και θα μπλοκάρει.

Στο 58ο λεπτό ο Λεβαδειακός σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ κατάφερε με τον Ζεζίνιο να κερδίσει τις κόντρες στο όριο της περιοχής και να βγάζει κάθετα στον Βασιλείου όπου  αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα και έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό.

Ο Βεργέτης θέλησε άμεσα να τονώσει επιθετικά την ομάδα του και πέρασε δύο λεπτά αργότερα στο παιχνίδι τον Ιωαννίδη στην θέση του Τσιλιανίδη. Οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισορροπήσουν το ματς μετά το γκολ του Βασιλείου. Ο Στάικος Βεργέτης προχώρησε σε μια ακόμα αλλαγή με τον Τσουκαλά να δίνει την θέση του στον πιο φρέσκο Δημούτσο.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68’ οι προσπάθειες των παικτών του Αστέρα έπιασαν τόπο καθώς μετά την σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά, ο Μανιάς τσίμπησε εξαιρετικά την μπάλα προ του Νιάς και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του.

 

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν τα πανηγύρια για τους παίκτες του Αστέρα και ήρθε στο 72’ η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας καθώς μετά από το φάουλ που έκανε στον Σίλβα λίγο έξω από την περιοχή ο Αρετόπουλος του έδειξε την δεύτερη κίτρινή και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Αστέρα θα περιοριστεί σε έναν πιο αμυντικό ρόλο θέλοντας να προστατεύσει το ισόπαλο αποτέλεσμα μετά και την αποβολή του Ιγκλέσιας. Ο Βεργέτης θα περάσει στον αγώνα τον Χαμντανί στην θέση του Φαρίνια θέλοντας να γεμίσει τον χώρο του κέντρου.Η μόνη αξιόλογη φάση πριν την λήξη του αγώνα μια ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη και ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Ναμάσκο.

Οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 1-1 σκορ το οποίο διατηρεί την μεταξύ του διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα με τον Αστέρα να έχει 21 βαθμούς και τον Λεβαδειακό 18.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Νιάς, Ουόν, Μιλιάζες, Ζεζίνιο, Καλτσά, Μαχαίρα, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Βασιλείου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σελίν, Βιτάλι, Ιγλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Μανιάς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!