ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Νίκες μέχρι το τέλος" (VIDEO)

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε για τη νίκη του Παναρκαδικού στην Ερμιονίδα. "Πολύ σημαντική" την χαρακτήρισε και αναφέρθηκε στα τελευταία δύο ματς της ομάδας. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναρκαδικού:

"Ευχαριστούμε την Ερμιονίδα για τη φιλοξενία. Ηταν άψογοι, μας συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ. Οσον αφορά στο παιχνίδι, αυτή ήταν μία νίκη πολύ σημαντική. Διότι έχουμε πει από την αρχή ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Σε όλα έχουμε τους ίδιους στόχους, να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε νίκες. Αυτή η νίκη ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία με τον τρόπο παιχνιδιού της βοήθησε να γίνει καλό ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια σε ένα πλαστικό γήπεδο, το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει". 

 

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι στον απέναντι πάγκο, της Ερμιονίδας, καθόταν ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. "Ηταν ο τελευταίος προπονητής στην καριέρα μου". 

 

Οσο για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές: "Εχουμε δύο παιχνίδια στα οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε νίκες. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιολικό". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων