ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Αξίζαμε παραπάνω..." (VIDEO)

 Στενοχωρημένος από την μη είσοδο του Αστέρα στα πλέι οφ της Super League εμφανίστηκε ο Ελίνι Δημούτσος μιλώντας στην κάμερα του a-s. Διαβάστε τις δηλώσεις του και δείτε το βίντεο της WEB-TV.

 

Αναλυτικά:

"Νομίζω είχαμε τρεις αλλαγές προπονητών. Ήταν για όλους δύσκολη η χρονιά, αλλά προσπαθήσαμε. Νομίζω στο τέλος προσπαθήσαμε, παλέψαμε πάρα πολύ και ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Σαφώς βελτιωθήκαμε με τον Μάκη Χάβο όταν ήρθε και γίναμε πιο ομάδα. Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε την είσοδο μας στα play-off. 

 

Ο Αστέρας έχει καθιερωθεί τόσα χρόνια στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν οι ιδιοκτήτες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά εδώ, είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και σίγουρα αξίζει παραπάνω από αυτό που κατάφερε φέτος. 

 

Για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές απουσίες κιόλας και λόγω  άγχους και λόγω του ότι είχαμε το μυαλό μας στα άλλα παιχνίδια  αν μπορεί να γίνει κάτι. Πιστεύω δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μιλήσαμε με τον προπονητή μας, είπε κάποια πράγματα που έπρεπε να μας πει και ήμασταν πολλοί βελτιωμένοι, μέχρι νομίζω που πετύχαμε και το δεύτερο γκολ. 

 

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Είχα πολλούς τραυματισμούς που συνήθως δεν είχα. Ήταν δύσκολο για μένα. Ήταν και οι αλλαγές των προπονητών που με επηρέασαν ίσως. Θεωρώ ότι μπορούσα και καλύτερα". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων