ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη για τη Δόξα Μεγαλόπολης (VIDEO)

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Δόξα Μεγαλόπολης για το 2016, νικώντας τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου με 1-0. Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης.

 

 

Το σκορ είναι πλασματικό, αφού η γηπεδούχος ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Τρεις φορές είδε την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια του πολύ καλού Παύλου, που όποτε χρειάστηκε έδειξε το ταλέντο του και έσωσε την εστία του από σίγουρα γκολ.

 

Το μοναδικό γκολ, σημειώθηκε στο 37΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το χτύπησε ο ίδιος  νικώντας τον Παύλο.

 

Διαιτητής ο κ. Δημογέροντας με βοηθούς τους κ. κ. Τριανταφύλλου και Μουλόπουλο.

 

Δόξα Μεγαλόπολης: Ρούτσης, Αντώνακας, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Νάνος, Κατσαρός, Δ. Λυμπερόπουλος, Δρόσος, Ν. Λυμπερόπουλος.

Έπαιξαν και Πέπα, Μοσχίδης και Τζιανής

 

Ολυμπιακός Λ.: Παύλος, Γ. Σμύρος, Ρ. Πουτσελάς, Χ. Πουτσελάς, Τσουκάτος, Μ. Μάνος, Μπακάλης-Κέλλυ, Λάλας, Κυρίος, Σαράντης, Σ. Μάνος.

Έπαιξαν και οι Γρυμανέλης, Σ. Σμύρος  και Σκαντζός. 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων