ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δείξαμε χαρακτήρα"

Ο Ρασίντ Χαμντανί μίλησε για την ανάγκη της νίκης με καλή εμφάνιση που είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ, την καλή αμυντική λειτουργία που πρέπει να συνεχιστεί, το Κύπελλο που αποτελεί στόχο αλλά και για τον Απόστολο Γιάννου που… «όλοι θα βοηθήσουμε για να βγει πρώτος σκόρερ».

 

 

Οι δηλώσεις του στην WEB TV του a-s:

"Θέλαμε πολύ τη νίκη για να ξεκινήσουμε καλά τον δεύτερο γύρο. Μετά το παιχνίδι της Βέροιας θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και το καταφέραμε. Είναι καλή νίκη για την ομάδα, κρατήσαμε το μηδέν που είναι σημαντικό και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ερχονται πολλά παιχνίδια, αλλά έχουμε ένα ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ όπου όλοι μπορούν να παίξουν και να βοηθήσουν. Επόμενο παιχνίδι είναι του Κυπέλλου και εκεί θέλουμε να πάμε ψηλά όπως και στο Πρωτάθλημα. Οσο για τον Γιάννου, ελπίζω να βγει πρώτος σκόρερ, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων