ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανετα και ωραία ο Παγγορτυνιακός (VIDEO)

Άνετη ήταν η επικράτηση του Παγγορτυνιακού επί του Νικηταρά με το ευρύ σκορ 5-0. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν η ίδια, με  την ομάδα  της Γορτυνίας να πετυχαίνει ακόμα τρία γκολ και να έχει δοκάρι με τον Καρκουλή στο 74΄. 

Η ομάδα της Γορτυνίας, είχε σε καλή μέρα τον Θεοδωράκη, που εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, δημιούργησε άλλα δύο. 

Το σκορ άνοιξε ο Καρκουλής στο 26΄, όταν η σέντρα του Θεοδωράκη βρήκε τον σκόρερ στο δεύτερο δοκάρι, που δεν δυσκολεύτηκε  να ανοίξει το σκορ.

Το 2-0 έγινε στο 31΄, όταν η κάθετη μπαλιά-ασίστ του Θεοδωράκη , έδωσε την δυνατότητα στο Κουρόγιωργα να δείξει την εκτελεστική του ικανότητα και να νικήσει τον τερματοφύλακα του Νικηταρά.

Στο 63΄ ο Κουρόγιωργας με ωραία σέντρα έδωσε στον Θεοδωράκη με κεφαλιά αρχικά και πλασέ στην συνέχεια να κάνει το 3-0.

Στο 77' ο Κουρόγιωργας με κεφαλιά πρόλαβε τον Κατσιαβό και έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 έγινε πάλι με τον Θεοδωράκη στο 79' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μάμαλη.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αγγελάκος απέβαλε στο 80΄ τον Μπουτσιάνη του Νικηταρά , με βοηθούς τους κ. κ. Μπουλόπουλο Πέτρο (καλός) και Αθανασίου που άκουσε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για δύο οφ΄σάϊτ που υπέδειξε .

Παγγορτυνιακός : Γκοτζάη, Σπηλιωτόπουλος( 69΄ Μάμαλης), Τσιόγκας, Μουστόγιαννης  ( 53΄Ζαφειρόπουλος), Μπόγρης, Παπαδάτος, Θεοδωράκης, Καψής, Κουρόγιωργας, Πανόπουλος (56΄Νικολόπουλος), Καρκουλής

Νικηταράς : Κατσιαβός, Σακελλαράκης, Γκούτης, Μπουτσιάνης,  Ρίζος, Χασαπογιάννης, Γ. Κοσκινάς, Καραγιάννης, Κοντογιαννόπουλος (60΄ Παλούκος λ.τ.), Ψαλλίδας (57΄ Πέτρης), Δ. Κοσκινάς

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων