ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη τίτλου για την Δόξα! (PHOTOS-VIDEOS)

Mε 2-0 επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/11) η Δόξα Μεγαλόπολης επί της ΑΕΚ Τρίπολης στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης επιχείρησε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην αναμέτρηση και κατάφερε πολύ νωρίς να θέσει τα θεμέλια της εκτός έδρας νίκης, φτάνοντας τους 19 βαθμούς με 6 νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες 7 αγωνιστικές!

 

Συγκεκριμένα στο 9' ο Αντώνακας εκτός μεγάλης περιοχής σέντραρε προς την εστία της ΑΕΚ Τρίπολης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Μπραϊμλάρι, σε ασθενή απόκρουση της μπάλας και στην συνέχεια με δεύτερη κεφαλιά προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Μεγαλόπολης.

 

 

Στην συνέχεια, η ΑΕΚ Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" ήταν αρκετά νευρικοί στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μεγαλόπολης κάθε φορά που "έκλεβε" την μπάλα να απειλεί συνεχώς στις αντεπιθέσεις. 

 

 

 

Κι αυτό διότι οι παίκτες της ομάδας του Βασίλη Κούβαλη πίεζαν ψηλά αναγκάζοντας τους παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης σε εύκολα λάθη.

  

Η ομάδα της Μεγαλόπολης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 43' και πάλι με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όταν ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε παράλληλη πάσα από τα δεξιά εκτός μεγάλης περιοχής του Στρέμπα με τον πρώτο να σκοράρει σε κενή εστία κάνοντας το 0-2.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Η ΑΕΚ Τρίπολης προσπάθησε να πιέσει την ομάδα της Μεγαλόπολης είτε με στημένες φάσεις είτε με μακρινά σουτ χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει άμεσα την εστία της ομάδας της Μεγαλόπολης. Από την πλευρά της. η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη "εψαξε" και το τρίτο γκολ ωστόσο το 0-2 παρέμεινε ως την λήξη του.

 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΣΔΠ Αρκαδίας)

 

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα, Μάρτον Φούλοπ.

 

 

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Τρίπολης: Μπραϊμλάρι, Παρασκευόπουλος, Γιαννούλης, Καπόγιαννης, Γ. Λαγός, Πάκος, Μπαλάσης, Φατούρος, Μπέλτσος, Ζιούλης, Σπ. Λαγός

 

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαχαρόπουλος, Σαλαπάτας

 

Δόξα Μεγαλόπολης: Ρούτσης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

 

Αγωνίστηκαν και οι: Μοσχίδης, Κοσκολός, Τζιανής

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων