ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Eίμαστε δυσαρεστημένοι" (VIDEO)

Δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του για την εικόνα της ομάδας του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην μικτή ζώνη.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, μίλησε και για τον Αστέρα τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των Αρκάδων στην Super League, έχοντας μάλιστα σκοράρει με την φανέλα της ΑΕΛ στη νίκη των "βυσσινί" με 0-2 το μακρινό 2007.

 

Αναλυτικά:

"Νομίζω ότι ήταν πολύ κρίσιμα τα σημεία όπου δεχθήκαμε τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.  Ήταν εξίσου κρίσιμο το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε κάποια κατοχή, αλλά πάλι δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ που θα μας ξαναέβαζε πάλι στο παιχνίδι. Έγινε ό,τι έγινε και είμαστε δυσαρεστημένοι γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

 

Είναι διαφορετικό το να αγωνίζεσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα με το να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη. Ο Αστέρας φαινόταν από το 2007 που είχαμε παίξει ότι ήταν μια σοβαρή ομάδα που είχε στόχους, που είχε μια σταθερότητα για να πετύχαινε τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. 

 

Είναι σημαντικό που υπάρχουν τέτοιες ομάδες στην επαρχία. Είναι πολύ καλό στοιχείο για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Νομίζω ότι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. 

 

Σίγουρα από την στιγμή που τελειώνουν τα παιχνίδια και στον πίνακα δεν είσαι ψηλά, οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Νομίζω ότι όσες πιθανότητες έχουμε εμείς, έχει και ο Αστέρας. Εξαρτάται από την επόμενη αγωνιστική τι αποτελέσματα έχουμε πάρει. Είναι δύσκολα σίγουρα τα πράγματα για εμάς. Και η Σάλκε και η Σπάρτα Πράγας είναι πολύ καλές ομάδες για να λέμε την αλήθεια. Θα παλέψουμε και οι τέσσερις ομάδες, οι τρεις τουλάχιστον για να δούμε που θα μπούμε στο τέλος.

 

Από την στιγμή που η μία ομάδα σκοράρει δύο φορές και η άλλη καθόλου, νομίζω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Υπήρχαν κάποιες φάσεις και για εμάς, αλλά αν δεν σκοράρεις τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είχαμε κατοχή, ο Αστέρας είχε ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό στο γήπεδο που δεν βγήκε. Συγχαρητήρια για τη νίκη. 

 

Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που κάναμε πάρα πολλά λάθη και στις μεταβιβάσεις και στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και πρέπει να δούμε την συνέχεια".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων