ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ήμασταν αλάνθαστοι" (VIDEO)

Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για 90 λεπτά ήταν το μυστικό της επιτυχίας, που οδήγησε τον Αστέρα στην εμφατική νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Αναλυτικά:

"Νομίζω ότι η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια. Πήραμε τη νίκη και πλέον νομίζω πως έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο καλοί και τυχεροί στα επόμενα παιχνίδια και να τα καταφέρουμε. 

 

Η ομάδα ήταν αλάνθαστη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ημασταν συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά και αυτό νομίζω ήταν το πιο σημαντικό για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει. 

 

Η ομάδα κράτησε σωστά την μπάλα όταν έπρεπε και βγήκε στην κόντρα και προσπάθησε να παίξει. Νομίζω ήταν τέλειο το παιχνίδι. 

 

Δεν είναι τόσο ευχάριστο. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος ήταν ο παθιασμένος. Το να πέσουν 2-3 φωτοβολίδες δεν είναι ωραίο.

 

Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα. Νομίζω ότι είναι ένας βασικός συντελεστής στο ότι η ομάδα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. 

 

Είναι σίγουρα δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, παρ΄όλα αυτά εμείς παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων