ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκο: "Δεν νιώθουμε πίεση για τη νίκη" (VIDEO)

Στην έλλειψη πάθους απέδωσε την ισοπαλία με τον Πλατανιά Χανίων, ο Νίκο Φερνάντεθ, μιλώντας στην μικτή ζώνη.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε πως οι παίκτες δεν νιώθουν πίεση για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ενώ ανέφερε πως ο Αστέρας θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά:

"Θεωρώ πως παίξαμε πάρα πολύ καλά και δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε και πάρα πολύ γρήγορα. Το γκολ μας έδωσε αβαντάζ, όμως στην συνέχεια θεωρώ ότι μας έλειπε λίγο περισσότερη δυναμική, μιας και παίζαμε στην έδρα μας  και θα μπορούσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω.
Δεν θα έλεγα ότι έχουμε πίεση κάθε φορά συγκεκριμένα για να νικήσουμε. Σίγουρα προσπαθούμε όμως δεν νιώθουμε πίεση. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Κάποιες φορές τα πράγματα "βγαίνουν" όπως θέλουμε, κάποιες άλλες όχι κι αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους. Όμως σε καμία περίπτωση δεν νιώθουμε πίεση μόνο και μόνο για τη νίκη.
Σίγουρα έχουμε χάσει κάποιους πολύτιμους βαθμούς, όμως θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στα υπόλοιπα παιχνίδια και να αθροίσουμε τους βαθμούς που μας λείπουν τώρα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων