ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Tαλέντο και εμπειρία" (VIDEO)

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναρκαδικού και μίλησε για τη νέα προσπάθεια του  συλλόγου, το ρόστερ της ομάδας και το κάρμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. 

 

 

Οι δηλώσεις του:

Για τον σχεδιασμό της χρονιάς: "Θα ήθελα να ευχηθώ να υπάρχει υγεία και να έχουμε μία ευχάριστη χρονιά. Εχει μείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας, ήρθαν και κάποια παιδιά από την Κ20 του Αστέρα και τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι ακόμη ή αν θα συνεχίσουμε έτσι στη σεζόν". 

Για το κάρμα νεαρών και έμπειρων: "Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως η ομάδα πρέπει να στηριχτεί στο ταλέντο των νεαρών αλλά σε συνδυασμό με τα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και έχουν εμπειρίες".

Για το ρόστερ της ομάδας: "Εχω εικόνα από τα παιδιά του Αστέρα αλλά και παικτών του Παναρκαδικού από παλιά. Μάλιστα με κάποιους ήμουν και συμπαίκτης. Μέρα με τη μέρα θα τα δούμε όλα, το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει διάθεση για δουλειά". 

Για τα διοικητικά: "Τα διοικητικά δεν με αφορούν, είμαι εδώ για να προπονήσω τους παίκτες και με πλάνο θα πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε". 

Για το άγχος της νέας προσπάθειας: "Αν δουλέψουμε όπως πρέπει δεν θα υπάρχει άγχος γιατί τα θετικά αποτελέσματα θα βγαίνουν στο γήπεδο". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων