ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελιάδης: "Στα χέρια μας η δεύτερη θέση" (VIDEO)

Τον τίτλο του φαβορί για τον Αστέρα, αναφορικά με την κατάληψη της δεύτερης θέλησε να αποποιηθεί ο Σάκης Παντελιάδης, μιλώντας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με 1-0 του Αστέρα επί του Ατρόμητου. Λέγοντας, όμως: "Ακόμη πιο αποφασιστικοί στα δύο τελευταία ματς".

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Στόχος επετεύχθη. Θέλαμε όπως και να αγωνιστούμε, ό,τι και να κάναμε τους τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε και τώρα έχουμε την δύσκολη συνέχεια και πρέπει να φανούμε ακόμα πιο αποφασιστικοί.

Είπαμε και πριν τα play-off,  ότι είμαστε ένα χρόνο κοντά στο γήπεδο. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, δεν κοιτάμε ούτε κούραση, ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο στόχος είναι τόσο μεγάλος, που δεν χωράει δικαιολογία της κούρασης και θέλουμε να τα καταφέρουμε.


Σίγουρα είναι πολλά τα κίνητρα, όπως οι διακοπές, είναι το οικονομικό για την ομάδα μας. Είναι διαφορετικό να είσαι από την αρχή στους ομίλους, από το να παίζεις play-off.

Φαβορί δεν θα έλεγα ότι είναι ο Αστέρας για την δεύτερη θέση γιατί όπως δείξαμε, εξαρτώνται όλα από εμάς και στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε το φαβορί. Πρέπει να το δείχνουμε κάθε φορά στο γήπεδο. Σίγουρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο".

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων