ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Με όλες μας τις δυνάμεις" (VIDEO)

Στα χέρια του ή μάλλον στα...πόδια του κρατάει ο Αστέρας την δεύτερη θέση των play-off, σύμφωνα με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στην κόπωση της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι με αυτή τη νίκη, ο Ατρόμητος μένει εκτός στόχων. Εμάς είναι στο χέρι μας, η δεύτερη θέση. Νομίζω ότι βάσιμα μπορούμε να ελπίζουμε για την δεύτερη θέση.
Η ομάδα είναι κουρασμένη. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν. Είναι δύο παιχνίδια ακόμη και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο.
Ήταν μια καλή απόκρουση, η φάση στο σουτ του Μαρσελίνιο, αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να μείνω σε αυτό. Όλη η ομάδα, δούλεψε σωστά.
Όταν η ομάδα δεν δέχεται γκολ, νομίζω ότι έχει μεγάλο μερίδιο ο τερματοφύλακας, αλλά όλη η ομάδα δουλεύει σωστά και εκεί οφείλεται το 0 στην άμυνα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων