ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιαννιώτας: "Περήφανοι για αυτήν την ομάδα" (VIDEO)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν βάζει ταβάνι, όπως είπε. Θέλει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και τόνισε πως ο κόσμος της τρίπολης θα συνεχίσει να είναι περήφανος για τον Αστέρα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Αστέρα στην WEB TV του arcadia-sports: 

 

Για την σεζόν: "Η χρονιά είναι άκρως πετυχημένη. Το προπονητικό τιμ και όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ολος ο κόσμος της Τρίπολης είναι περήφανος για αυτή την ομάδα και νομίζω ότι θα συνεχίσει να τους κάνει περήφανους". 

 

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Η Κέρκυρα είχε σωθεί, δεν είχε πολλά κίνητρα, αλλά αγωνίστηκαν νέοι παίκτες που ήθελαν να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Εμείς ήμασταν όπως έπρεπε, σοβαροί και νομίζω ότι πήραμε τρεις δίκαιους βαθμούς". 

 

Για τα πλέι οφ: "Θέλουμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Δεν βάζουμε ταβάνι. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν είμαστε όπως όλοι τη χρονιά, θα διεκδικήσουμε και την πρώτη θέση". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων