ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσοκάνης: "Με δύναμη και πάθος στα πλέι οφ" (VIDEO)

Στη σημασία της νίκης με 2-1 επί του Πανθρακικού, στάθηκε ο Τάσος Τσοκάνης μιλώντας στην WEB TV του a-s, με την λήξη της αναμέτρησης του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στην αντίδραση του Αστέρα μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Βέροια, τονίζοντας ότι ο Αστέρας θα αγωνιστεί με δύναμη και πάθος στα play-off, εφόσον εξασφαλίσει την συμμετοχή του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το θέλαμε πάρα πολύ και από την αρχή του παιχνιδιού, το δείξαμε και στο τέλος βγήκαμε με ψηλά το κεφάλι.
Σίγουρα ήταν μια αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από την Βέροια. Το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά πιστεύω ότι μπήκαμε μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Θα κοιτάξουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα παίξουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια για τους τρεις βαθμούς και μακάρι να πάμε όσο ψηλά γίνεται.
Η ομάδα το έχει δείξει ότι μπορεί να πάει ακόμα και στο Champions League. Είναι έξι παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα και στα έξι παιχνίδια, αρκεί να μπούμε 100% στα play-off αλλά και να βγάλουμε πάθος και δύναμη και όλα θα γίνουν.
Όταν με ζητήσει ο προπονητής, εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων