ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πανθυρεατικέ" (VIDEO)

Ο Πανθυρεατικός έφτασε στο νταμπλ προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια ιστορία του. "Είμαστε πια Πρωταθλητές" τραγουδούν στο Αστρος μετά την εξάρα στον Ορχομενό. Δείτε πλάνα από την αναμέτρηση καθώς επίσης και τα συνθήματα με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια! 

 

 

 

Άνετη ήταν η επικράτηση του Πανθυρεατικού επί του Ορχομενού με 6-0. Νίκη που έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του Άστρους , βάζοντας όμως σε περιπέτεια την ομάδα του Λεβιδίου.

 

Από την έναρξη του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και δεν έδωσε το δικαίωμα στην φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει από το γήπεδο αήττητη. Πολύ καλή η απόδοση, με καλή κυκλοφορία και πολυφωνία στους σκόρερς.

 

Τα γκολ πέτυχαν οι Χαρμπαλής στο 7΄ και 44΄ με πέναλτι, ο Κ. Μπάρλας στο 54΄ και 66΄ , ο Ι. Αδάμης στο 71΄ και ο Γ. Μπάρλας  στο 79΄.  Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι από σουτ του Χαρμπαλή.

 

Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Ν. Αυγερινός με τους βοηθούς του κ. κ. Τριανταφύλλου και Τσούκα.

 

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Β. Μπάρλας, Γ. Μπάρλας, Σακελλαράκης, Δ. Αδάμης, Χαρμπαλής, Σαμαρτζής ( 67΄ Λυτρίβης),  Ι. Αδάμης, Κ. Μπάρλας ( 67΄ Καπράλος), Δημάκος, Πολυμενάκος ( 62΄ Παπούλιας)

 

Ορχομενός: Καραμπής, Τσαρουχάς, Νέζος, Σιόλας ( 52΄ Βεργάκης), Ηλιόπουλος, Ντρέου, Κλαπής, Θ. Μούστος ( 67΄ Κανακάρης), Μπακόπουλος ( 67΄ Σέχου), Σ. Μούστος, Ζιάζιαρης

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων