ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρόλε: "Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο" (VIDEO)

Την ανάγκη να συνεχίσει ο Αστέρας στους ίδιους ρυθμούς, εξέφρασε ο Μάρτιν Ρόλε μιλώντας στην WEB TV  του arcadia-sports για τη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρησης του Αστέρα με τον Εργοτέλη.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Αστέρα, τόνισε πως δεν έχει εξασφαλιστεί η μαθηματική είσοδος του Αστέρα στην ειδική διαδικασία των play-off, ενώ τόνισε πως ο Αστέρας κοιτάζει την δική του απόδοση και όχι με ποιον αντίπαλο αγωνίζεται.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Πάντα προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και σήμερα (σ.σ 22/3) το παιχνίδι έληξε με την καλύτερη δυνατή κατάληξη. Ένιωσα μια πικρία όταν το σουτ μου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ, δεν έγινε, είμαι όμως ευχαριστημένος γιατί κέρδισε η ομάδα.

Είμαστε κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα play-off, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Θα πρέπει να παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ωστόσο ο Αστέρας πρέπει να συνεχίσει την πορεία του, όπως το κάνει μέχρι τώρα, δηλαδή να δίνει ματς με ματς. Σίγουρα για εμάς κάποια περίοδος δεν ήταν τόσο καλή. Είχαμε κάνει κάποια "κοιλιά" ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε και να μην δίνουμε βάση στο ποιος είναι ο αντίπαλος. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε το ίδιο".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων